Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 15:00

12.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotyně otočila zápas proti Bílému Kostelu


0

Ve vyrovnaném zápase nakonec získala všechny body Chotyně, která dokázala v závěru zápasu otočit nepříznivé skóre. Domácí drží tempo s celky ze středu tabulky. Bílý Kostel je zatím předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vzhledem k tomu, že oba týmy spolupracují na výchově mládeže, předcházelo tomuto zápasu utkání žáků Chotyně a Frýdlantu, který lépe vyzněl pro domácí výsledkem 11 : 0. Fotbalový svátek v Chotyni pak vyvrcholil utkáním mužů III. Třídy Jih Libereckého okresu, kde proti sobě nastoupila mužstva Domácí Chotyně a nedalekého souseda z Bílého Kostela. Zápas je mezi místními považován za malé derby. Jako obvykle doprovázela krásné sobotní odpoledne výborná domácí atmosféra. Přes 100 lidí zavítalo na sobotní utkání. Hrál se zajímavý, pro fanoušky atraktivní fotbal.

Bývalý hráč Hrádku nad Nisou Černohorský otevřel skóre zápasu

Skóre zápasu otevřel ze standardní situace exhrádecký záložník Černohorský, který z 20 metrů přízemní střelou poslal míč přesně za záda Lajtara 0 : 1. Obě mužstva do poločasu bojovala, ale do kabin se odcházelo za stavu 0 : 1.

Chotyně ve druhém poločase otočila nepříznivý stav zápasu

Ve druhém poločase se gólově prosadila i Chotyně. Pro centr z pravé strany si doběhl Mrhač a hlavou s pomocí teče hostujícího obránce vyrovnal stav zápasu 1 : 1. To nebylo od domácích vše. Po krásné individuální akci Jakuba Kolínského, který obešel obránce společně s brankářem hostů a nekompromisně strhl vedení na stranu domácích 2 : 1. Bílý Kostel do konce zápasu již nedokázal najít recept na obranu domácích a tak tři body zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu


Chotyně
Jaroslav Postl (předseda a hráč TJ Sokol Chotyně): Proti Bílému Kostelu jsou zápasy vždy plné emocí. Většina hráčů z obou celků se zná, proto se i dnes hrálo bez zákeřných faulů a mnoho vyhrocených situací rychle odeznělo.

TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B
Doosek (obránce TJ Tatranu Bílý Kostel B): Dokázali jsme si vytvořit několik šancí, ale bohužel pro nás jsme je nedotáhli do úspěšného konce. Zápas hodně ovlivnil brankář domácích, který chytal výborně.



Sestavy


Chotyně
J. Lajtar [-] - P. Scheufler [-] , J. Fremund [-] , V. Krejčík [-] , P. Gruncl [-] - J. Kraus [-] , P. Fedák [-] , T. Gruncl [-] , A. Kolínský [-] ( J. Postl [-] ) - L. Mrhač [-] ( R. Martynek [-] ) , J. Kolínský [-]

TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B
J. David [-] - P. Motejlek [-] , J. Černý [-] , J. Binar [-] , .. Dofek [-] - J. Černohorský [-] , R. Janáček [-] , R. Kundryd [-] , P. Šindelář [-] - R. Galbavý [-] , M. Galbavý [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.