Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:00

13.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž potvrdila roli favorita a vyloupila poslední Mníšek


0

Poslední Mníšek, který je bez bodů se snažil doma překvapit rozjetou Stráž. V zápase mnoha šancí se nakonec z vítězství radovali hosté v poměru 1 : 4. Dokáže poslední Mníšek v závěru sezóny ještě bodovat?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž dokázala vstřelit první branku z penalty

Nepřesnost Stráže. Spalování šancí. Tak vypadal obraz prvního dějství. Stráž však svoji převahu nad outsiderem dokázala zúročit ve změnu skóre. Hosté se dočkali branky z pokutového kopu, kdy nejlepší střelec soutěže Soukup nedal domácímu brankaři šanci 0 : 1. Byla to jeho 24 trefa v právě probíhající sezóně. Hosté se i nadále hnali dopředu. Další branku však již nepřidali.

Překvapení se nekonalo. Stráž proti poslednímu celku tabulku zabodovala

Ve druhém poločase byla hra stále otevřená, domácí hnala za prvními body v soutěži vidina bodovat s druhou Stráží. Překvapení se však nekonalo. Stráž má v této soutěži nejsilnější ofenzívu. Soupeřům uštědřila 86 branek ve dvaceti odehraných kolech. Jejími nejlepšími střelci jsou Soukup Lukáš a Budský Martin, kteří vévodí střeleckým statistikám a soupeří o nejlepšího střelce soutěže. Oba fotbalisté dali již za sezónu společně 43 branek. Mníšek jich zatím vstřelil jen 15. Výhra Stráže se ve druhém poločase rodila z branek Košárka, který se trefil do sítě domácích hned dvakrát. Jednu trefu zaznamenal Hruboň. Domácím se podařilo snížit, ale porážku proti rozjeté Stráži již odvrátit nedokázali.



Ohlasy k zápasu



Stráž n.N. B
Martin Budský(fotbalista Stráže nad Nisou): V zápase jsme měli herní převahu, ale spalovali jsme jednu šanci za druhou. Spalování šancí doprovázela i nepřesná hra.



Sestavy



Stráž n.N. B
.. Šimek [-] - .. Kapras [-] , .. Landa [-] , K. Valášek [-] , .. Klokočník [-] - M. Budský [-] , J. Košárek [-] , .. Kraus [-] , L. Hruboň [-] , J. Bureš [-] - L. Soukup [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.