J. Zeman 33. (p.)
M. Hašek 34.
J. Zeman 50.
J. Zeman 69.
P. Urban 73. (p.)
5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra nadělila búra


Branky


33. J. Zeman (p.) , 34. M. Hašek , 50. J. Zeman , 69. J. Zeman , 73. P. Urban (p.)
0

V tomto utkání jsme chtěli potvrdit, že vysoké vítězství v Dobříkově nebylo náhodné. Do utkání jsme však šli s obavami, protože chybělo několik hráčů a tak museli vypomoct kluci z dorostu Lukáš Tomšů a Pepík Jireček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu měli více ze hry hosté a hned ve 3. minutě si vytvořili brankovou příležitost. Z pravé strany zakončoval hráč Hlinska těsně vedle. Postupně jsme hru vyrovnali a začali si vytvářet šance. První byl ve 23. minutě Jirka Paclík, ale centrovaný míč netrefil. Ve 33. minutě pronikal do vápna Petr Kundera, ale byl zastaven pouze za cenu faulu. Nařízený pokutový kop bezpečně proměnil Jarda Zeman 1:0. Ve 34. minutě se po rohovém kopu Pavla Urbana se nejlépe zorientoval ve vápně Martin Hašek a prudkou dorážkou zvýšil na 2:0. Hosté zvýšili svoji aktivitu, ale žádnou brankovou příležitost si nevypracovali.

 

V úvodu druhého poločasu v 50. minutě utekl po pravém křídle Jarda Zeman, na hranici velkého vápna zaseknul a levačkou poslal míč nádherně do levé šibenice 3:0. Hráči Hlinska zbraně nesložili a stále se snažili o vstřelení branky. Nám to vyhovovalo, celý tým dobře bránil a ofenzivní hráči vyráželi do rychlých protiútoků. V 60. minutě šel sám na branku Pepík Jireček, ale brankář jeho střelu chytil. Několikrát vystřelil agilní Jirka Paclík, ale jeho střely mířily nad. V 69. minutě si pohrál na levé straně s obráncem Tonda Valenta, ve vápně našel volného Jardu Zemana a ten prostřelil vše 4:0. V 73. minutě přihrál Jirka Paclík Pepíkovi Jirečkovi, ten poslal míč do vápna k volnému Pavlovi Urbanovi, který prudce vystřelil. Míč na brankové čáře zastavil rukou hostující hráč. Rozhodčí nařídil pokutový kop. Míč si postavil Pavel Urban, který s přehledem zakončil 5:0. Závěrečné minuty jsme dohráli v pohodě a hru jsme kontrolovali. V tomto utkání je těžké někoho vyzdvihnou, všichni hráli výborně jako tým. Radost máme z kluků z dorostu, v utkání je bylo vidět. Střelecky se dařilo Jardovi Zemanovi autorovi hattricku.

 

zdroj: http://jiskralitomysl.webzdarma.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Litomyšl
Ivo Svoboda, trenér TJ Jiskra Litomyšl:: Vítězství, které hřeje. Do zápasu nemohlo z pracovních, osobních či zdravotních důvodů nastoupit šest hráčů a jen díky klukům z dorostu a náhradnímu brankáři jsme mohli celé utkání odehrát v počtu, která dovolují pravidla. Takticky jsme odehráli utkání snad bez jediné chyby a kluci si zaslouží uznání. Hráli jsme z hluboké defenzivy, skvěle jsme si poradili se stereotypem nakopávaných míčů soupeře, který za celý zápas nevystřelil na naši branku. Naopak náš přechod do útoku a kvalitní řešení ve finální fázi nám zajistilo naprosto zasloužené vítězství. Mnohem důležitější, než získané body, je do dalších zápasů způsob, jak se hráči prezentovali celých 90 minut.




Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
M. Kačer [-] - M. Severa [-] (13. L. Tomšů [-] ) , M. Hašek [-] , A. Valenta [-] , M. Gyömber [-] - P. Kundera [-] , P. Urban [-] , V. Kristek [-] (80. M. Malý [-] ) , J. Paclík [-] - J. Zeman [-] , J. Vejrych [-] (46. J. Jireček [-] ) -

FC Hlinsko
M. Hlavatý [-] - M. Hlouš [-] (60. . Ali [-] ) , D. Zach [-] (77. D. Zub [-] ) , T. Volf [-] , B. Vukliševič [-] , Z. Dostál [-] , D. Pelikán [-] , J. Nevole [-] (46. A. Cach [-] ) , D. Mayer [-] , F. Křivka [-] , J. Mandutz [-]

ŽK: 66. P. Kundera - 13. F. Křivka , 69. D. Pelikán . ČK: 72. J. Mandutz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LANGR Filip - JELÍNEK Jiří, PAPEŽÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.