Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chrudim vyhrála na pokutové kopy


0

Report nám přináší web domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Juniorka vstupovala do utkání s pokorou a vědomím síly a kvality soupeře. O proti minulým kolům juniorka ještě o rok omladila a nastoupila s průměrným věkem 19,9 let. Slatiňanští nastoupili k derby v nejsilnější možné sestavě z osmi bývalými hráči Chrudimi a fotbalovými reprezentanty v základu. Chyběl jim zraněný kanonýr Kopecký. Prvních deset minut bylo herně vyrovnaných a domácí se hned z první vážnější akce v 11 minutě ujali po hrubce obrany Slatiňan Vašulínem vedení 1:0. Hosté od inkasované branky začali hrát více aktivně a jejich kvalita se projevovala. Herně byli hráči Slatiňan dle očekávání lepším týmem, držení míče bylo na jejich straně, ale vytvořené šance nedokázali hráči proměňovat. Skvělý den měl domácí brankář Zíma, na kterém si slatiňanští postupně vylamovali zuby. Když už byl domácí brankář překonán, stála v cestě gólového úspěchu tyč nebo břevno domácí branky. Přesto se hosté ve 30. minutě prosadili po rohovém kopu, kdy se hlavou trefil exchrudimský Luptovský 1:1. Do poločasu mohli ještě hosté vývoj utkání otočit, ale brankář Zíma byl proti. Poločas tak skončil remízou 1:1.

 

Druhý poločas se nesl v duchu dobývání domácí branky a hráči rezervy s vypětím všech sil tlaku hostí odolávali. Záda jim kryl vynikající brankář Zíma. Slatiňanští si vytvářeli gólové příležitosti, ale trestuhodně je zahazovali. V 65. minutě se po pravé straně dostali hosté po ose Trňák - Slováček - Beneš do šestnáctky domácích. Posledně jmenovaný našel přihrávkou ještě Petra Vladyku a ten dokázal prodat svou zkušenost. Místo přímé střely zvolil zaseknutí, čímž poslal k zemi chrudimského kapitána a poté poslal míč k tyči domácí branky 1:2. Vedení hostí však trvalo pouhou minutu. Po rozehrání našel Holeček Shejbala, který vyslal na zteč Vašulína a domácí střelec se ve své druhé šanci nemýlil a srovnal stav utkání na 2:2. Znovu se začínalo od začátku. Hosté si vypracovali ještě několik příležitostí k rozhodnutí utkání, ale na brankáře Zímu a houževnatou obranu mladíků již gólově vyzrát nedokázali. Utkání tak skončilo remízou 2:2. V dovednostní soutěži na pokutové kopy měli pevnější nervy domácí mladíci a zvítězili tak 4:3. V poslední sérii nevyzrál Luptovský na Zímu a domácí Shejbal poslal Jehličku na druhou stranu. Domácí tak zůstali i nadále neporažení a připsali si cenné dva body z okresního derby. Nutno dodat, že na straně Slatiňan byla kvalita zřejmá, ale fotbal se hraje na góly a ty dala obě mužstva shodně. 

 

zdroj: http://www.mfkchrudim.cz



Sestavy


MFK Chrudim B
S. Zíma [-] - J. Stránský [-] , F. Holeček [-] , J. Pekař [-] (72. D. Zrůst [-] ) , J. Švec [-] (90. R. Zjevík [-] ) , M. Tlapák [-] , D. Vašulín [-] , A. Zavřel [-] , V. Shejbal [-] , T. Linhart [-] , M. Matyáš [-]

Spartak Slatiňany
R. Jehlička [-] - T. Vácha [-] , P. Vladyka [-] , L. Rešetár [-] (78. J. Koblasa [-] ) , V. Trňák [-] , O. Hauf [-] , T. Koudelka [-] , J. Malý [-] , T. Valda [-] (11. M. Slováček [-] ) , J. Luptovský [-] , T. Beneš [-]

ŽK: 6. V. Shejbal - 66. V. Trňák , 70. O. Hauf .
Počet diváků: 266. Rozhodčí: Valenta Jan - BENEŠ David, SCHMEISER Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.