Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 10:15

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Holice kralovaly proti Chrudimi


Branky


0

Jednoznačný zápas proběhl v Holici, kam zavítala rezerva Chrudimi, která si odvezla sedmigólovou nálož. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Juniorka odjížděla do Holic ve slepené  a méněpočetné sestavě a na výkonu to bylo znát. Domácí byli po celé utkání lepším mužstvem a mladíkům nadělili sedm gólů. Dnes to prostě juniorce nevyšlo a zkušení hosté si již v prvním poločase vytvořili luxusní čtyřgólový náskok. Do střelecké listiny se dvakrát zapsal Řezníček, jednou Václavek a jednou Lát. Ve druhém poločase přidali další dva góly, když jeho autory byli postupně Kaufman s Kopřivou. V minutě poslední devadesáté pečetil výhru 7:0 z pokutového kopu Řezníček, který tak vstřelil hatrick. Domácí zvítězili zcela zaslouženě. Juniorka si nevypracovala žádnou povedenější akci, která by ohrozila domácí branku.

 

zdroj: http://www.mfkchrudim.cz



Ohlasy k zápasu


SK Holice
Petr Čejka (vedoucí týmu): Od samého začátku jsme Chrudim jasně přehrávali a podali jsme perfektní výkon ve všech řadách. V týmu hostí hráli většinou samí mladí kluci a ti si vlastně nevytvořili žádnou pořádnou šanci.




Sestavy


SK Holice
P. Laksar [-] - D. Lát [-] (81. M. Schmeiser [-] ) , J. Řezníček [-] , J. Tláskal [-] , J. Václavek [-] , J. Rosůlek [-] , R. Machatý [-] , F. Křtěn [-] (79. J. Shejbal [-] ) , J. Kaufman [-] (76. M. Chvála [-] ) , T. Velinský [-] , T. Kopřiva [-]

MFK Chrudim B
L. Kudláček [-] - T. Linhart [-] , J. Pekař [-] (70. M. Svoboda [-] ) , J. Švec [-] , R. Zjevík [-] , M. Tlapák [-] (57. J. Jindrák [-] ) , M. Havránek [-] , A. Zavřel [-] , V. Shejbal [-] , D. Kopecký [-] , M. Matyáš [-]

ŽK: 31. M. Havránek , 43. A. Zavřel , 55. V. Shejbal , 89. T. Linhart .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klír Jonáš - MORÁVEK David, ČAPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.