Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:00

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec vyhrál hokejově


0

Kdo dnes přišel na fotbal , jistě neprohloupil. Zrodil se totiž hokejový výsledek, který naštěstí dopadl lépe pro nás.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byli jednoznačně lepším týmem hosté, i když poločasový výsledek tomu neodpovídal. Hosté nás drželi pod tlakem, Milan Žďánský se v bráně pěkně zapotil. Hosté byli nemile překvapeni v 17. minutě, kdy se hlavou ze skoro jediné šance poločasu nemýlil Tom Dvořáček. Hosté vyrovnali ve 28. minutě. I když hosté měli mnoho šancí, branku již nevstřelili.

 

Ve druhém poločase se hra vyrovnala. Divákům se musela líbit hra nahoru, dolu. V 51. minutě přidal druhý gól hlavou Tom Dvořáček. Další branky přidali v 55. minutě Kuba Hlaváč a v 74. minutě Standa Mach. Skóre 4:1 v náš prospěch, super, ale hosté opět zahrozili a brankami v 78. a 85. minutě snižují na 4:3. V tuto chvíli jsme se začali bát o výsledek. Přišla ale 87. minuta a hlavou se trefuje Ondra Pilný, pro kterého to je premiérový gól za A mužstvo. Odskakujeme o dvě branky. V 91. minutě ale přišla branka hostí a snížení stavu na 5:4 a my se opět strachujeme o výsledek. Vše dobře dopadlo a my si připisujeme důležité 3 body. V tabulce jsme zatím na krásném 7. místě.

 

zdroj: Heřmanův Městec - facebook



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
M. Žďánský [-] (92. D. Palonci [-] ) - T. Dvořáček [-] , D. Svoboda [-] , D. Vrátil [-] (83. O. Pilný [-] ) , S. Mach [-] , M. Jablečník [-] , P. Vegeš [-] (46. D. Zrůst [-] ) , D. Jablečník [-] , J. Hlaváč [-] , D. Salfický [-] , R. Jošt [-]

TJ Jiskra Litomyšl
M. Kačer [-] - M. Severa [-] (59. J. Štoudek [-] ) , M. Hašek [-] , M. Radimecký [-] , M. Gyömber [-] - P. Kundera [-] , P. Čapek [-] (46. A. Valenta [-] ) , P. Urban [-] , J. Paclík [-] - J. Zeman [-] , L. Severa [-] (77. J. Vejrych [-] ) -

ŽK: 64. J. Hlaváč , 82. D. Svoboda , 91. R. Jošt .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Beneš David - VALENTA Jan, DEPEŠ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.