J. Hurta 76. (p.)
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 13:30

13.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žamberk při penaltách úspěšnější


Branky


76. J. Hurta (p.) - 66. L. Franke
0

Krátký report. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kádr hostí nebyl nikterak početný pro zápas s Moravany, o to víc jsou dva body, které Žamberk vybojoval v penaltovém rozstřelu, cenné. Hosté to neměli snadné, ale zaměřili se především na pozornou defenzivu s cílem neinkasovat. To se jim poměrně dlouhou dobu dařilo. Dokonce přišla nadstavba, když se Žamberští dostali v 66. minutě do vedení, o což se postaral Franke. Deset minut nato ale domácí měli k dispozici pokutový kop, který Hurta proměnil. Nervózní zbytek utkání už další změnu stavu nepřipustil. V penaltovém rozstřelu se blýskl Martinovský. Ukázal, že podzimní část jej zastihla ve výborné pohodě.

 

zdroj: http://fczbk.cz



Sestavy


TJ Sokol Moravany
B. Branda [-] - P. Formánek [-] , J. Lukas [-] , M. Knotek [-] , A. Záleský [-] - J. Hurta [-] , J. Beran [-] , V. Morávek [-] - L. Švadlenka [-] , T. Kříž [-] - M. Kulhánek [-] (72. D. Šibal [-] )

1. FC Žamberk
Š. Martinovský [-] - P. Zach [-] , T. Kotyza [-] , F. Durna [-] , L. Trnka [-] , J. Smola [-] , A. Kopecký [-] , J. Trejtnar [-] , L. Franke [-] , J. Rudolecký [-] , J. Stejskal [-]

Počet diváků: 130. Rozhodčí: Poláček Libor - MRKVIČKA Martin, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.