Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 13:30

14.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebek rozhodl tři minuty před koncem


Branky


0

Report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V tomto utkání šlo o hodně, naše situace je vážná a nutně jsme potřebovali doma vyhrát. Začátek utkání pro nás byl výborný. Ve 3´ Šebek, krásně zatáhl míč a naservíroval Hejcmanovi a ten zakončil přesně 1:0. Ve 12´ střílel M. Šindelář po přihávce Hejcmana, opět vedle. Ve 33´ hosté kopali z nebezpečné vzdálenosti přímý kop vysoko nad branku. Ve 34´ P. Šindelář nahrál Šebkovi, opět bez úspěchu. Ve 39´ našel Král centrem hlavu P. Šindeláře a zakončil přesně 2:0. Potom se, ale začali dít věci, po rohovém kopu ve 41´ si naskočil na hlavu Ševčík 2:1. To nebylo vše, hned za minutu přiše l delší míč přes střed hřiště a Rydval šel sám a zakončil přesně 2:2.

 

V 53´ ze skrumáže, před brakou hostů se opět nic neurodilo. V 66´ mohl přijít trest od hostů po rozehrávce přímého kopu, trefili tyč. Hned v 67´ se z levé strany uvolnil Šebek, míč si navedl na střed hriště, ale mířil nad branku. V 77´ zatáhl míč Hejcman, přihrál J. Vančurovi, mířil na zadní tyč, ale vedle. V 80´ z protiútoku střílel hostující Ševčík, pro nás naštěstí vedle.Utkání nakonec rozhodl v 87´ Šebek, který vystřelil z dálky a o tyč 3:2. V 90´ dostal hostující hráč Hrůša červenou kartu za faul na unikajícího Hejcmana. Stav se do konce utkání nezměnil a bereme důležité vítězství. Pochvala pro Šebka, Mocana, P. Šindeláře a Hejcmana.

Více zde: http://sktremosnice.webnode.cz/news/kp-dospelych-14-kolo-dulezita-vyhra-nad-dobrikovem/



Ohlasy k zápasu


ŽSK Třemošnice
Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemošnice: Důležité vítězství, ale výkon ideální nebyl. Za stavu 2:0, přišel náš kolaps za dvě minuty bylo vyrovnáno. Šance si vytvářeli obě mužstva a jenom se čekalo, kdo dá rozhodující branku. Nakonec se to povedlo nám v samotném závěru, kdy zkušený matador Jiří Šebek utkání rozhodl. Bojovnost našim hráčům nechyběla, to bylo důležité. Děkujeme fanouškům za podporu.




Sestavy


ŽSK Třemošnice
J. Janda [-] - M. Hejcman [-] , J. Šebek [-] , M. Šindelář [-] (90. M. Brom [-] ) , J. Vančura [-] , M. Král [-] , P. Šindelář [-] , O. Vančura [-] , V. Petr [-] , O. Culek [-] , L. Mocanu [-]

TJ Sokol Dobříkov
J. Rychtařík [-] - L. Rydval [-] (61. J. Richter [-] ) , D. Jandera [-] (46. J. Svoboda [-] ) , Z. Ševčík [-] , D. Hrůša [-] , A. Karela [-] , J. Vaněk [-] , L. Klapal [-] , L. Bůžek [-] (46. L. Houžvička [-] ) , T. Konvalina [-] , T. Vaněk [-] (84. J. Svatoň [-] )

ŽK: 29. M. Šindelář , 36. M. Král , 86. L. Mocanu , 90. J. Vančura - 60. J. Svoboda . ČK: 90. D. Hrůša .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zavřel Aleš - ZITA Miloslav, MATOUŠEK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.