Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 13:30

13.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavy vyhrály potřetí za sebou


Branky


0

Krátký report. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak to fotbalistům svitavské rezervy po valnou část podzimu vůbec nešlo, tak v jeho závěru všechno zachraňují. Vítězství nad Horními Ředicemi bylo jejich třetí v řadě a rázem se jim dýchá o poznání volněji.

Proti Horním Ředicím se utkání od počátku vyvíjelo v jejich prospěch a v průběhu prvního poločasu si vypracovali dvougólové vedení. Soupeř snížil a sahal i po vyrovnání, místo toho však „do šatny“ inkasoval potřetí. Krátce po přestávce se parádním sólem prezentoval Kroulík a domácí získali definitivně kontrolu nad vývojem zápasu, jehož výsledek ještě jednou zvýraznili.

 

http://www.tjsvitavy.net



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy B
Pavel Brandejs, trenér TJ Svitavy B: Proti fotbalovému soupeři jsme podali kvalitní výkon. Zápas rozhodla naše branka na 3:1 ve 45. minutě a Kavalírův reprezentační zákrok za stavu 4:1, hned z protiútoku jsme zvýšili. Neskutečným sólem chladnokrevně zakončeným gólem ukázal Radovan Kroulík všem našim svěřencům, co znamená tah na branku, přehled o hře a zachování klidu v šanci. V dohrávce s Načešicemi půjdeme za vítězstvím stejně odhodlaně.




Sestavy


TJ Svitavy B
M. Kavalír [-] - P. Uhlíř [-] , J. Scheib [-] , D. Říha [-] (30. R. Kroulík [-] ) , M. Ryšavý [-] , F. Gregor [-] , F. Škeřík [-] , M. Vacek [-] , J. Kubík [-] , I. Kyncl [-] , D. Zvára [-] (64. A. Novák [-] )

FK Horní Ředice
J. Černý [-] - A. Krejcar [-] (46. M. Hrubý [-] ) , V. Englich [-] (61. M. Češka [-] ) , J. Klír [-] , P. Dědič [-] , O. Březina [-] , O. Mráz [-] , L. Skalický [-] , D. Machatý [-] (81. P. Šolta [-] ) , P. Kopa [-] , D. Valenta [-]

ŽK: 56. M. Vacek , 87. J. Kubík - 55. P. Kopa , 59. J. Klír . ČK: 69. P. Kopa .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MACH Aleš - LUKES Zdeněk, BENEŠ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.