0:0
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

14.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Oldřichova s Habarticemi bez vítěze


Branky


0

Případná výhra jednoho z celků by znamenala naději se posunout v závěrečném kole na první příčku tabulky. Po remíze je šance na prvenství pro oba celky již ztracená. První Kunratice mají kolo před koncem na své pronásledovatele čtyřbodový náskok. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól v první půli čekali diváci marně

V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas, příležitosti byly na obou stranách. Obě mužstva si uvědomovala důležitost utkání. Nikdo nechtěl udělat první chybu, kterou by soupeř potrestal. Ani jedno mužstvo si nedovedlo vytvořit vyloženou šanci ke skórování. Tak se diváci v první půli branky nedočkali. 

Vyrovnání zařídil v závěru zápasu Kyncl

Ve druhé půli začaly padat branky. Skóre otevřel domácí Zeman. Proběhl obranou hostů a na jeho střelu si brankář už jen sáhl, brance již zabránit nedokázal 1 : 0. O deset minut později vyrovnával Kyncl. Jeho střela se odrazila od obránce domácích přímo za brankářova záda 1 : 1. Do konce zápasu již branka nepadla a tak si obě mužstva připsala v sobotních tropických podmínkách po jednom bodu. Situace v tabulce se tím ještě více zamotává. V posledním kole bude záležet na utkání domácích Kunratic s Vískou. V případě zaváhání domácích je ve hře o prvenství stále ještě pět mužstev. 



Ohlasy k zápasu



Habartice
Jindřich Fric (trenér a brankář TJ Tatranu Habartice): Zápas byl velice vyrovnaný, šance byly na obou stranách. První branku jsme dostali po průniku Zemana, který pronikl naší obranou. I když jsem si na balón sáhl, tak to nestačilo, spadlo nám to tam. Naštěstí jsme dokázali vyrovnat střelou Kyncla, tečovaný míč skončil za zády domácího brankáře. Výsledek 1 : 1



Sestavy



Habartice
J. Fric [-] - P. Fátor [-] , M. Zimák [-] , P. Čumpl [-] , T. Svoboda [-] - M. Kyncl [-] , T. Švandrlík [-] , J. Treteník [-] - L. Bradáč [-] , P. Kupec [-] , P. Čejpa [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.