Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 13:30

16.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka rozstřílela Starou Bělou


Branky


0

Report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci zápasu měli domácí ve třetí minutě, Koutný pálil zpoza šestnáctky nad branku. Stejný hráč šel v šesté minutě po pravé straně sám na branku, přihrávku na dobíhajícího Romana Bartoše vystihl brankář hostí a slibnou šanci zmařil. V 17. minutě vypálil z 25 metrů Ševčík a od břevna otevřel skóre utkání. O dvě minuty později povedenou akci Ševčíka a Koutného zakončoval z šestnáctky Gajďok, ale trefil pouze připraveného brankáře. Ve 23. minutě prošel po pravé straně Šindler, centrem našel Mika, jehož pokus vyrazil Mušec do Gajďoka a od něj se míč odrazil mimo branku. O minutu později už se Gajďok dočkal. Mašlanka mu poslal míč do běhu za obránce sám proti brankáři nezaváhal a zvýšil na 2:0. O chvíli později po akci Romana Bartoše a Koutného pálil ve skluzu zpoza šestnáctky Uher. Mušec jeho pokus vyrazil na roh. Ve 34. minutě nahrával Miko Ševčíkovi a ten trefil brankáře hostí. O minutu později centroval z pravé strany Koutný a málem překvapil Mušce na přední tyči. V samém závěru přihrál Ševčík v šestnáctce Mikovi a ten zvýšil na 3:0.

 

Druhý poločas už domácí polevili, přesto se skóre ještě dvakrát měnilo. Zvýšit mohl nejprve v 66. minutě Ševčík po autu Kuliga a prodloužením Mašlanky. O tři minuty později centroval Gajďok z pravé strany na zadní tyč, Mašlanka si zkušeně obešel brankáře a prostřelil brankáře. Za další 3 minuty šel míč po ose Miko, Ševčík k Mašlankovi, ten sám z šestnáctky poslal slabší střelu, která brankáři propadla za záda. Další šance pak měl ještě Uhlík, nejprve prošel po levé straně a zakončil do brankáře, pak pálil tvrdou ranou z šestnáctky a Mušec jeho ránu vyrazil. Na posledních 10 minut se dostal do branky místo Řehulky Tomáš Kuča. Z dalších šancí se již nic neujalo a poslední zápas podzimu skončil výhrou domácích 5:0.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] (80. J. Kaluža [-] ) - N. Andrýsek [-] , D. Uher [-] (62. S. Kulig [-] ) , J. Ševčík [-] (80. T. Kuča [-] ) , R. Bartoš [-] , T. Gajďok [-] (75. L. Uhlík [-] ) , M. Skřehot [-] , D. Šindler [-] (62. R. Drulák [-] ) , D. Mašlanka [-] , D. Koutný [-] , P. Miko [-]

FK Stará Bělá
F. Mušec [-] - O. Malík [-] (80. M. Šterban [-] ) , J. Dziža [-] , D. Charvát [-] , J. Petrovský [-] (66. D. Líbař [-] ) , D. Kožík [-] , M. Petrík [-] (89. T. Popelář [-] ) , R. Mika [-] , L. Nenička [-] , M. Kresta [-] (75. J. Kačer [-] ) , O. Pytlík [-]

ŽK: 47. P. Miko - 39. J. Petrovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - POTIOREK Aleš, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.