Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně rozdrtila Stonavu


Branky


0

Zápas se Stonavou potvrdil každoroční pravidlo. Stonava si opět veze z JZD arény nadílku, tentokrát v podobě 6 branek. Domácí trenér Menoušek nemusel hráče příliš motivovat, derby proti Stonavě a k tomu souboj o první místo v tabulce hráče dostatečně navnadil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trenér se musel obejít bez tvořivého středního záložníka Jaworka a vrásky všem přidělala také hrací plocha, která byla po zápasech žáků a dorostech ve velmi špatném stavu. I přesto vstoupili naši fotbalisté do zápasu s velkou chutí, na bahnitém terénu velmi zdárně kombinovali a začali Stonavu tlačit. První branka padla po rohu Tomašáka, na malém vápně zůstal zcela osamocený Gistinger a bez větších problému umístil k tyči (1:0). O chvíli později vybojoval na středu hřiště míč Dolák, míč převzal Pištěk, posunul se na hranici velkého vápna a utaženou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci (2:0). O pět minut později předvedli ukázkovou akci na jeden dotek Rozsíval s Gistingerem. Druhý jmenovaný vystřelil k tyči opět nechytatelnou střelu (3:0). Po této akci ovšem hosté snížili, Tomašák předvedl nepovedený odkop a míč si převzal kanonýr Zoller, střela mu sice nesedla, ale přesto se s pomocí tyče dostala za Vasilkova záda (3:1). Naštěstí do poločasu naši borci vedení navýšili, v pokutovém území byl poslán k zemi nedovoleným způsobem Kubiena a nařízený pokutový kop opět s přehledem proměnil Rozsíval (4:1). Rozhodčí ještě neuznali domácím jednu branku, když Kubiena vpravil míč do prázdné brány v domnělém offsidu.

 

V druhé půli si naši fotbalisté počínali velmi zkušeně, hosty nepustili díky pozorné obraně do žádně větší šance, Vasilko několikrát pomohl obraně, když sbíral dlouhé míče, které mířily na střelce Zollera. Domácí ještě přidali dvě branky. Neuman vybojoval míč na vlastní půli, míč nahrál Rozsívalovi, který přesnou přihrávkou vybídl Kubienu, a ten brankáře Gasczyka obstřelil a mohl se radovat (5:1). Gistinger poté vrátil přihrávku z první půle Rozsívalovi a ten s přispěním obránce procedil míč do brány (6:1). Naši fotbalisté se díky této výhře dostali do čela tabulky, věřme, že zůstanou při chuti a budou podávat podobné výkony i nadále!

 

zdroj: Dolní Datyně - facebook



Ohlasy k zápasu



SK Stonava
klubový web: ODPOLEDNE PAK NAŠI MUŽI ZAJÍŽDĚLI DO DATYNĚ, KDE SE NÁM PRAVIDELNĚ NEDAŘÍ. I TENTOKRÁT JSME TO NEZMĚNILI A DOSTALI PĚKNÝ VÝPRASK 6:1. JE TO PRVNÍ PROHRA V TÉTO SEZÓNĚ, PROTO JE TŘEBA NA NÍ ZAPOMENOUT A V SOBOTU DOMA ZABOJOVAT S VENDRYNÍ, ZAČÍNÁME V 16.00 HOD.



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - V. Neuman [-] , D. Judita [-] (80. V. Masopust [-] ) , A. Kučera [-] , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] (86. O. Kulhánek [-] ) , K. Rozsíval [-] (76. R. Baláž [-] ) , R. Pištěk [-] (84. T. Kaduch [-] ) , L. Stebel [-] (78. T. Kodenko [-] ) , T. Gistinger [-] , J. Dolák [-]

SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - T. Mančar [-] , L. Kubiena [-] , J. Malúš [-] , J. Zoller [-] (75. I. Kisel [-] ) , P. Dittrich [-] , L. Graňák [-] , J. Káňa [-] (77. P. Skřižovský [-] ) , L. Němec [-] , P. Kloda [-] , P. Klus [-]

ŽK: 63. P. Tomašák - 71. J. Káňa , 73. L. Kubiena .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - SEIDLER René, BARTOŠ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.