Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichá za vytrvalého deště rozstřílela Pustějov a po čtvrté výhře v řadě je třetí


Branky


0

Nejvyšší výhru v sezoně si na své konto připsali fotbalisté Tiché, když v sedmém kole CANIS 1.B třídy, sk. D porazili Pustějov 7:2!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustějov během pouhých dvou minut vyrovnal

Do zápasu vstoupili mnohem lépe domácí, kteří si od úvodního hvizdu vynutili výraznou herní převahu. Gólově ji poprvé zúročili ve 13. minutě, kdy si dlouhý Závodného centr našel Dominik Kocián a pumelicí zpoza penaltového puntíku nedal gólmanu Zindlerovi žádnou šanci úspěšně zakročit – 1:0.

Ve 25. minutě se skóre měnilo podruhé a opět se radovali Tichavjané. Brankář Pikulík oslovil dlouhým výkopem za obranu Dominika Kociána, jenž sice ještě neuspěl, když napálil břevno, ale dorážející Fojtík už se ve skluzu nemýlil – 2:0.

Na počátku třetí desetiminutovky naopak ukázal svoji ofenzivní sílu nováček z Pustějova. Nejprve se po šťastném odrazu dostal k míči volný Filip Tomášek, který střelou k tyči nezaváhal, aby o pár desítek vteřin později pláchl tichavské defenzivě Lazaridis, jenž ze samostatného úniku srovnal na 2:2.

Závěr první půle patřil opět svěřencům trenéra Janáče, avšak ti také v šestém duelu probíhající sezony trefovali tyče. Už podruhé ji ve 35. minutě orazítkoval Dominik Kocián a při poslední akci prvního poločasu si vedl totožně Petřík. Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:2.

Tichá vstřelila ve druhém poločase pět branek

V úvodu druhého poločasu bylo rušno před oběma brankami. Po střele Filipa Tomáška pomohla tyč také Pikulíkovi, aby z protiútoku skóroval Tomáš Janáč – 3:2. Hostům následně uškodil zkrat frustrovaného Filipa Tomáška, který vší silou nakopl obránce Petříka a v 53. minutě zamířil pod sprchy!,

Domácí se dočkali přesilové hry po více než dvou letech a s výhodou jednoho muže v poli si poradili náramně. Po přihrávce Dominika Kociána zvýšil Ondřej Švrček na 4:2 a po Zacharově faulu na Ondřeje Švrčka upravil z penalty na 5:2 čerstvě vystřídavší Martin Tománek.

Oslabení hosté už toho směrem dopředu mnoho nepředvedli a Pikulík se tak zapotil pouze při tečovaném pokusu Dreslera. Jeho protějšek Zindler, jenž byl jednoznačně nejlepším hráčem svého týmu, pošesté kapituloval v 75. minutě, kdy se milimetrovou ranou k tyči prosadil Dominik Kocián – 6:2.

V samotném závěru zápasu se Tichavjané dočkali sedmého zářezu. Tutovku Mičky ještě Zindler zneškodnil, avšak proti úniku Tomáš Janáče se skórujícím Fajčákem, kteří na něj postupovali z vlastní poloviny, neměl šanci zasáhnout a Tichá tak zvítězila přesvědčivě 7:2!

 

Zdroj: webové stránky SK Tichá



Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Švrček [-] (80. M. Vaněk [-] ) , T. Janáč [-] (73. D. Sobota [-] ) , L. Petřík [-] , J. Štefek [-] , D. Kocián [-] , P. Fojtík [-] (71. J. Míčka [-] ) , O. Švrček [-] (75. R. Blažek [-] ) , D. Fajčák [-] , J. Závodný [-] (60. O. Balcárek [-] ) , R. Sládeček [-]

FK Pustějov
J. Zindler [-] - T. Kocmich [-] , D. Hochman [-] , F. Tomášek [-] , V. Zachar [-] , D. Lazaridis [-] , D. Dluhoš [-] , J. Dresler [-] , D. Stix [-] , V. Dvořák [-] , V. Hochman [-]

ŽK: 49. J. Závodný , 77. L. Petřík - 37. D. Hochman , 55. D. Lazaridis . ČK: 75. F. Tomášek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BORÁŇ Ondřej - BORÁŇ Tomáš, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.