P. Fojtík 32. (p.)
T. Janáč 69.
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hukvaldy ukončili svou sérii porážek


Branky


32. P. Fojtík (p.) , 69. T. Janáč - 5. P. Plichta , 10. M. Tomek
0

Po domácí porážce s Odrami trenér Blahuta trochu promíchal sestavou a vyrazili bojovat s těžkým soupeřem do Tiché, kdesi připsali zasloužený bod.I

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovalo se hned od začátku

Už ve 3. minutě z pozice levého halfa se prosazuje Plichta a poprvé v sezóně tak Hukvaldy vedou 0:1. V 9. minutě už svítí na světelné tabuli stav 0:2, to rychlý brejk Galuse zakončuje mladíček Tomek.

Přestože v utkání hosté i po půlhodině vedou 0:2, soupeř se nevzdává a přišpendlil soupeře před bránu, tlak Tiché byl místy až drtivý, ale zásluhou dobře pracující obrany i defenzivních halfů (Procházka, Volný) odolávali. Bohužel, ve 31. minutě fauloval v pokutovém území Mlčoch a přísnou, ale asi zaslouženou penaltu  proměnil Fojtík 1:2. Hukvaldy už do poločasu neinkasovaly a tak si nadějný výsledek jistě chtěli udržet i ve druhém poločase.
               

A bojovalo se až do konce…

Druhý poločas ovšem pro hosty nezačal dobře, na nosítkách byl už ve 47. minutě odnesen Gold (natržené vazy v kotníku) a tak to zase museli Hukvaldští přeskupit, na hřiště přišel zkušený Hubeňák. V 52. minutě šťastně přežili tutovku Tiché, po té zahrozili i hosté po střelách Mlčocha a neúnavného Tomka, ale bez gólového efektu. 

V 67. minutě je srovnáno, prosazuje se Janáč 2:2. V 75.minutě odchází ze hřiště možná nejlepší hráč v tomto utkání Vicher, ale závěrečný nápor Tiché hosté přežili.

Možná podle hostů, kdyby byl rozhodčí Janeček v 85. minutě pozornější, mohla se kopat penalta  po zákroku brankáře Pikulíka na Tomka. Penalta se avšak nekopala a tak zbytečně vyhrocené a z obou stran tvrdé utkání, končí remízou 2:2.

Hukvaldy na půdě třetího týmu tabulky ukončili sérii porážek. 

 

Zdroj/foto: m.martinbahuta8.webnode.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hukvaldy
Martin Blahuta, trenér: „ Bod bereme, i když po vedení 0:2 jsme samozřejmě mysleli na body tři. Změny v sestavě se nám vyplatily, Vícher byl na libera vynikající, ale i ostatní odehráli dobrý zápas. Z týmu Tiché nám dělal velké potíže Ondřej Švrček, ten byl asi nejlepší na hřišti, i když i náš Tomek podal výborný výkon. To, že se po zákroku právě na Tomka nepískala penalta, no to nebudu reagovat. A nebudu komentovat ani chování trenéra Janáče."



Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Švrček [-] , O. Balcárek [-] , T. Janáč [-] , L. Petřík [-] , D. Kocián [-] , P. Fojtík [-] (78. J. Míčka [-] ) , O. Švrček [-] , J. Závodný [-] , R. Sládeček [-] , R. Blažek [-] (67. M. Tománek [-] )

TJ Sokol Hukvaldy
L. Kavka [-] - J. Volný [-] (83. J. Chamrad [-] ) , P. Gold [-] (49. D. Hubeňák [-] ) , M. Galus [-] , J. Niemczyk [-] , J. Ermis [-] , M. Tomek [-] (85. E. Válek [-] ) , P. Plichta [-] , M. Mlčoch [-] , M. Procházka [-] , M. Vicher [-] (76. Z. Velart [-] )

ŽK: 74. O. Balcárek - 42. M. Procházka , 67. P. Plichta , 69. M. Vicher , 80. J. Ermis , 90. M. Galus , 92. D. Hubeňák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JANEČEK Jan - HRŇA Petr, SEIDLER René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.