M. Tomek 30.
1:1
(1:0)
51. D. Varga
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hukvaldské trápení má další pokračování


Branky


30. M. Tomek - 51. D. Varga
0

Po porážce v Mořkově 3:0 v týdnu, kdy se dohrávalo 7. kolo, Hukvaldští nastoupili v sobotu na domácím hřišti proti posledním Vlčovicím, které stále čekají na vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas, byl pozitivnější pro domácí

Z  koloběhu točením domácí sestavy tentokrát vypadli zranění Hubeňák a Volný, Tobiáš a Gold už podzimní kádr opustili dříve. I Vlčovice mají značné problémy se skládáním sestavy (na lavičce pouze 2 hráči z toho jeden brankář připravený do pole), přesto už po 35 sekundách musel čelit Sasín střele hostů. 

Ve 4. minutě se dvojice Galus – Tomek ocitla v šanci, ale bez gólového efektu. Ve 25. minutě se zranil hostující Petr Drozd, který musel být odnesen na nosítkách. Do konce poločasu to bylo na šance 3:1, jen Tomek se prosazuje ve 30. minutě hlavou po centru Galuse a tím dostává domácí do vedení 1:0. 

Poločas oboustranného trápení a nefotbalovosti končí hubeným vedením domácích 1:0.

Vítězství se ani jednomu týmu urvat nepodařilo

Ve druhém poločase se čekalo na střelecký pokus pouze 22 sekund a po minutě přišel další, oba pokusy byly z kopaček vlčovických hráčů. 

V 50. minutě domácí nezvládli jednoduchou situaci ve středu pole a hosté střelou Vargy trestají a srovnávají na 1:1. V 54. minutě mohlo být pro domácí horší a to když si Procházka, hlavou málem vstřelil vlastní branku. O 3 minuty později se ve stoprocentní gólové šanci ocitá Jalůvka, ale gólman Sasín předvedl výborný zákrok. 

Martin Galus, který díky zraněním přišel o svou famózní formu z úvodu soutěže, mohl v 61. minutě potěšit domácí fanoušky, ale hlavou minul bránu Špačka. 

V 63. minutě se Hukvaldští pokusili, oživili útočnou sílu, defenzivního Velarta vystřídal Grufík a ten v 65. minutě rybičkou trefuje těsně vedle. 

V závěru, mohli domácí přijít i o první bod vybojovaný na domácím hřišti, když hosté v rozmezí 83. a 84. minuty mohli strhnout vedení na svou stranu, naštěstí pro domácí Sasín svůj tým podržel. V nastaveném čase mohl domácí ohrozit Plichta, který našel z rohového kopu Vichera, ale ten selhal, z malého čtverce netrefil bránu a utkání končí výsledkem 1:1. 

 

 

Zdroj/foto: webové stránky martinblahuta8.webnode.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hukvaldy
Martin Blahuta, trenér: „Prožívám nejsmutnější podzim ve své trenérské kariéře, klukům snahu nelze upřít, ale to je málo. Soupeř si zasloužil dnes asi vyhrát, byl zvlášť ve druhé půli lepší, proč ?!, na to nedokážu odpovědět. Musíme do konce podzimu nějaké body urvat, nejlépe už teď ve Fryčovicích, ale to si říkáme už hodně dlouho!"




Sestavy


TJ Sokol Hukvaldy
J. Sasín [-] - M. Procházka [-] , J. Chamrad [-] , M. Galus [-] (89. E. Válek [-] ) , J. Niemczyk [-] , J. Ermis [-] (82. A. Holub [-] ) , M. Tomek [-] , P. Plichta [-] , M. Mlčoch [-] , Z. Velart [-] (63. P. Grufik [-] ) , M. Vicher [-]

FC Vlčovice - Mniší
J. Špaček [-] - K. Myšák [-] , L. Harabiš [-] , D. Varga [-] , R. Jalůvka [-] , P. Chytil [-] , L. Polášek [-] , J. Jalůvka [-] , J. Lichnovský [-] , P. Drozd [-] (27. M. Motúz [-] ) , L. Názalaník [-]

ŽK: 88. M. Vicher - 11. J. Jalůvka , 60. L. Názalaník , 64. L. Polášek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MITURA Michal - TVARDEK Erik, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.