1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

24.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čechovice doma zdolaly Beňov nejtěsnějším rozdílem


Branky


3

V neděli 3. června hostilo mužstvo Čechovic, ve 24. kole 1. A třídy, souseda v tabulce, jedenáctku Beňova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledním měření sil Čechovice v Beňově prohrály 4:1. Utkání se pro domácí začalo vyvíjet velmi dobře. Hned v 8. minutě pronikl do velkého vápna hostí Jahl, vystřelil podél vybýhajícího brankáře a míč skončil v síti – 1:0. V tu chvíli nikdo netušil, že to bude jediný a tedy výtězný gól. Hosté mohli vyrovnat hned v 11. minutě, kdy se sám na gólmana Poláka řítil jeden z hostujícíh hráčů. Čechovice situaci vyřešily v rozporu s pravidly a byl z toho trestný kop a žlutá karta, i když se hosté vehementně dožadovali udělení karty červené. Po půl hodině hry dokonce míč skončil po teči obránce v síti domácího mužstva. Gól nebyl, k opětovné nelibosti hostujících hráčů uznán, pro postavení mimo hru. V závěru první půle se vyznamenal domácí brankář Polák, který během několika vteřin úspěšně čelil třem střelám soupeře.

 

 

Druhý poločas se proměnil v marné dobývání domácí branky. Beňov si vytvořil velké množství šancí, ale branka Čechovic jako by byla zakletá. Prohrály i když byly lepším mužstvem. Velkou zásluhu na výhře domácích měl gólman Polák, který si se všemi střelami soupeře poradil.

 

Autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Čechovice
J. Polák [-] - L. Jáhl [-] (46. P. Jansa [-] ) , T. Novák [-] , P. Kupka [-] , M. Němeček [-] , T. Lakomý [-] , R. Muzikant [-] (75. J. Klváček [-] ) , B. Chmelík [-] , Š. Hanák [-] (88. J. Veselý [-] ) , J. Walter [-] , L. Koláček [-]

FC Beňov
M. Judas [-] - J. Zbořilák [-] , V. Dýčka [-] , L. Vyhňák [-] , R. Suchánek [-] , D. Navrátil [-] , L. Mika [-] , F. Machač [-] , T. Kytlica [-] (69. V. Nesňal [-] ) , J. Hrabal [-] , L. Hrabovský [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: MACHALA Martin - FORAL Lukáš, PETR Zdenek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích