Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vodák se zaskvěl hattrickem a Určice mají další tři body


Branky


0

V sobotu 2. září od 16 hodin byl na určickém hřišti odehrán zápas okresního přeboru mezi mužstvy Určice B a Nezamyslice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezamyslice měly blízko ke srovnání

V úvodu utkání byly lepším mužstvem Určice. Svou převahu vyjádřily po čtvrthodině hry dvěma slepenými góly. Jejich autory byli Kadec a Berčák. Za daného příznivého stavu béčko poněkud polevilo, čehož soupeř využil ke vstřelení kontaktního gólu. Uspěšným střelcem byl Musil - 2:1.

 

A mohlo být pro domácí ještě hůř, ovšem hosté měli smůlu a dokázali pouze trefit břevno a tyčku. Ale i Určice měly šance a nakonec zvýšily své vedení gólem do šatny. Jeho autorem byl Vodák

Vodák nasázel tři branky

Po změně stran byli o něco častěji u míče domácí. Jenže v 73. minutě měli v rozmezí několika vteřin hned tři brankové šance hosté. Nejprve Jozek trefil pravou tyč, vzápětí Hájek levou a poslední  střelu zpacifikoval u tyče brankář Pokorný. To nejdramatičtější si aktéři utkání nechali na závěr utkání.

V rozmezí 7 minut padly 4 góly, po dvou na obou stranách. V 83. minutě rozehrál trestný kop z blízkosti rohového praporku kapitán domácího mužstva Mlčoch, na míč si naběhl Vodák a z hranice malého vápna překonal počtvrté gólmana Buriánek - 4:1. Zdálo se, že je o výsledku utkání rozhodnuto, ovšem hosté ještě dokázali dvěma góly jeho vývoj zdramatizovat. Nejprve využil nedůslednosti v obraně Špička a snížil na 4:2. V zápětí převzal míč na hranici ofsadového postavení Mariánek a rozvlnil síť za zády brankáře Pokorného - 4:3.

 

Na víc se Nezamyslice nezmohly. Poslední branku utkání vsítil těsně před závěrečným hvizdem hlavního rozhodčího Vodák a dal výsledku konečnou podobu - 5:3.

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - M. Grulich [-] , P. Hanák [-] , P. Mlčoch [-] , J. Kadlec [-] (46. T. Ježek [-] ) - V. Krajíček [-] (46. P. Muzikář [-] ) , R. Berčák [-] , P. Vodák [-] - J. Kouřil [-] , P. Vajdík [-] (69. J. Mikulka [-] ) , K. Žáček [-] (61. D. Střebský [-] )

Haná Nezamyslice
T. Buriánek [-] - M. Musil [-] , O. Hradil [-] (54. T. Mariánek [-] ) , M. Vévoda [-] (84. D. Moravec [-] ) , J. Jozek [-] (78. J. Dostálík [-] ) , D. Hájek [-] , Z. Špička [-] , Z. Špička [-] , M. Plucnar [-] , M. Frgál [-] , D. Šebek [-]

Počet diváků: 25. Rozhodčí: KRÁTKÝ Jaroslav - PROCHÁZKA Jaroslav, PROTIVÁNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.