0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty získávají první bod


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměňování šancí Koutů

Letní slunečné počasí odstartovalo zápas domácí Benfiky Velmezu s nováčkem soutěže Kouty.

Po čtvrthodině taktického seznámení obou celků přišel centr domácího Svobody, který byl tečován a z venkovní strany ochutnal tyč brány.

Po krátké pauze na zavlažení hostující Tenkl nahrává osamocenému Coufalovi před kterým stal jen brankář Pokorný a ten změnu skóre nepřipustil. Následný tlak hostů graduje špatně posouzeným ofsajdem pomezního, po kterém mohl pohodlně v malém vápně Tenkl zakončovat. Na konci poločasu Tenkl vysílá do brejku Coufala ten však daruje střelou míč Pokornému.

Hra se linula ve stejném duchu

Do druhé půle vstoupili aktivněji hlučné práce na přilehlém vlakovém nádraží, než hra obou celků.

 

V 53 minutě se po neshodě v obraně domácích opět řítí sám Coufal na brankáře, ale s šancí dotřetice naložil prachbídňe a posílá svou přízemní střelu vedle brány. 

 

65' Tentokrát se z pravé strany balonu ujímá Koutský útočník Tenkl a jak mi bylo fotbalovou intuicí napovězeno gólové oslavy se dnes dočkáme horko těžko.

 

74' domácí Lišák kopíruje velké vápno ke středu, ale jeho mírná přízemní střela míjí bránu. Dvě minuty nato zatápí domácí více, především pěknou spolupráci střídajícím Pechem se dostávají do šancí, které krotí hostující brankář.

 

80' je znát fyzická převaha domácích, kterou po jejich tlaku utišuje červená pro Malca, ten zatáhl za záchrannou brzdu na unikajícího Coufala a posílá ho předčasně do sprch. Coufal se mohl řítit dnes už poněkolikáté na gólmana, ale kdo ví jestli by na čtvrtý pokus udělal zápis do střeleckých statistik.

 

Dnešní zápas více nenabídl a tak oba soupeře rovnocenně podělil o soutěžní body, nutno říci, že v neproměňování šancí jednoznačně dominovaly hosté. 

 

Hráč zápasu domácích Pokorný

Hráč zápasu hostů Tenkl



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
T. Pokorný [-] - A. Vlk [-] , L. Liška [-] , D. Krčál [-] , P. Svoboda [-] (73. M. Pech [-] ) , T. Malec [-] , R. Šuta [-] , F. Mužátko [-] , M. Bouček [-] , L. Berka [-] (71. H. Ráček [-] ) , L. Halámek [-]

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - F. Tenkl [-] (80. M. Semrád [-] ) , F. Coufal [-] , J. Cejpek [-] , J. Roušar [-] , M. Parma [-] , V. Navrátil [-] (90. J. Hrůza [-] ) , L. Vařejka [-] , M. Neumann [-] , M. Nestrojil [-] , J. Havelka [-]

ŽK: 32. P. Svoboda , 49. D. Krčál - 64. J. Cejpek . ČK: 83. T. Malec .
Hráči zápasu: T. Pokorný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - DOSKOČIL Pavel, HOLUB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.