Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves utíná vítěznou šňůru Chotěboře!


Branky


0

Šest kol trvala výherní cesta Chotěboře v ročníku 2017/2018 KP Vysočiny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šanderův hattrick

FC Chotěboř se v 7. kole utkala s Novou Vsí, která je na domácím hřišti velice nepříjemným soupeřem a přesně o tom se hráči z Chotěboře přesvědčili. Vizitka tří vyhraných domácích zápasů ze tří a skórem 8:2 byla vystavena před tímto utkáním.  První poločas patřil domácímu útočníkovi J. Šanderovi, který v rozmezí 32 minut zaznamenal čistý hattrick.

 

FC Chotěboř jakož to vedoucí tým tabulky dlouho neotálel a ve 23. minutě vyrovnal Koutný. Obrat stavu zápasu přišel ve 39. minutě po úspěšně proměněném pokutovém kopu hostujícího Hanouska.

 

O pár minut později však začal čarovat Šandera a to velice přísně. Během dvou minut vstřelil dva góly a s elánem pro domácí hráče se mohlo do kabin.

Skalp soupeře si připsal střídající Komínek

Druhý poločas začal tlakem Chotěboře, který se projevil i na skóre v téhle divoké přestřelce. Přesně mířil v 60. minutě zápasu Odvářka a stav 3:3 snad za této situace vyhovoval všem přítomným. Tentokrát se jako v první půli Choteboři obrat nepodařil a hra obou celků směřovala k remízovému výsledku.

 

Ovšem co dělá fotbal fotbalem, je účelná změna v sestavě, kterou provedl domácí lodivod v 83. minutě a na hřiště vpustil Komínka, který se po třech mintách trefil do sítě králů tabulky z Chotěboře a ti tak po šesti kolech padli. 

 



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - J. Šandera [-] , V. Novotný [-] (65. M. Novotný [-] ) , F. Nečas [-] , J. Nečas [-] , J. Šandera [-] (83. V. Komínek [-] ) , J. Starý [-] , J. Krejčí [-] , T. Novotný [-] (75. P. Šandera [-] ) , J. Havlík [-] , O. Starý [-]

FC Chotěboř
P. Chalupa [-] - R. Odvářka [-] , M. Moravec [-] , M. Čáp [-] , J. Hlaváček [-] - M. Koutný [-] , J. Hlaváček [-] , M. Somerauer [-] , O. Bělovský [-] - P. Hanousek [-] (86. P. Krédl [-] ) , M. Odvářka [-] (68. F. Janda [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: STRAKA Karel - BÍLEK Zdeněk, DVOŘÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.