1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves nedala Koutům možnost bodovat


Branky


0

Kouty si v desátém kole nedokázaly poradit na domácím hřišti s Novou Vsí a po remízovém poločase 1:1 se jim další branka vstřelit nepodařila. Tímto výsledkem stále zůstavají na posledním místě s Jaroměřicemi a jediným bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas ještě dával Koutům možnst

Ondřej Starý rozhodl o tom, že Kouty zůstanou bez bodu, když poslal v 10. minutě svůj tým do vedení 1:0. Domácím hráčům se podařilo vyrovnat hru snížením Filipa Coufala.

 

Dva góly Nové Vsi rozhodly o vítězi

Hned po úvodním hvizdu druhé půle poslal do vedení druhou brankou zápasu Ondřej Starý a Nová Ves tak podruhé v zápase vedla. Pojištující třetí gól přidal Šandera a o vítězi tohoto zápasu bylo rozhodnuto.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - J. Cejpek [-] , F. Tenkl [-] , M. Semrád [-] (89. L. Vařejka [-] ) , F. Coufal [-] , J. Roušar [-] , V. Navrátil [-] (37. M. Parma [-] ) , M. Nestrojil [-] , M. Neumann [-] , L. Paiskr [-] (66. D. Navrkal [-] ) , J. Hrůza [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - J. Havlík [-] , J. Šandera [-] (88. T. Nečas [-] ) , O. Šandera [-] , F. Nečas [-] (81. V. Komínek [-] ) , O. Starý [-] , J. Šandera [-] , J. Starý [-] , J. Krejčí [-] , T. Novotný [-] , J. Nečas [-] (62. V. Novotný [-] )

ŽK: 56. J. Roušar .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PORUPKA František - BENEŠ Jiří, ŠETEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.