1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov po osmi zápasech vyhrál


Branky


0

V Bohdalově se utkaly týmy, kterým se v posledních zápasech příliš nedařilo. Nakonec byli šťastnější domácí, o jejichž výhře rozhodl Petr Jaroš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Jaroš poslal domácí do vedení

Bohdalovští naposledy vyhráli ve 4. kole, kdy porazili Měřín. Rantířov si z posledních čtyř zápasů připsal pouhé čtyři body, a tak se čekalo, který z týmů poslední podzimní kolo zvládne lépe.

 

Domácím se do sestavy vrátilo duo Doležal - Koukal, a to na jejich hře bylo znát. V první půli měli domácí vítr v zádech a byli lepším týmem. Po patnácti minutách se do dvou šancí dostal Novotný, ale Krupicu nepřekonal. Jediná branka zápasu padla ve 30. minutě, kdy Henzlův centr hostující defenziva odvrátila pouze na hranici velkého vápna, odkud Petr Jaroš uklidil míč do sítě - 1:0. Vedení domácíh mohl navýšit dvakrát Koukal, ale v koncovce se mu nevedlo.

Ve druhém poločase branka nepadla

Ve druhé půli hráli s větrem v zádech hosté a na hřišti to bylo znát. Nebezpečný přímý volný kop hostů vytěsnil Mundok na roh. Domácí mohl uklidnit Doležal, ale Krupicovu bránu minul. Domácí sázeli na pevnou defenzivu, což se jim dařilo, jelikož hostující kombinaci scházela přesnost. V samotném závěru zápasu domácí podržel Mundok, který skvělým reflexivním zákrokem vyrazil střelu z bezprostřední blízkosti.

 

Bohdalov podzim zakončil cenným tříbodovým ziskem. Rantířovu závěr podzimu nevyšel, ale i tak se hosté udrželi na špici tabulky a na jaře budou hrát o postup.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal (hrající trenér): V prvním poločase jsme byli jasně lepším týmem a mohli vyhrávat klidně 3:0. Jenže jsme jako vždy neproměnili spoustu šancí. Ve druhém poločase se obraz hry změnil a dvakrát nás podržel gólman Mundok, ale i my jsme si dvě gólové šance vytvořili. Ovšem ani jednu neproměnili. Nakonec jsme tři body uhájili a trošku vylepšili zpackaný podzim.




Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , P. Jaroš [-] , A. Fabík [-] - J. Šimek [-] , P. Jaroš [-] , T. Doležal [-] , V. Pokorný [-] (71. F. Boháček [-] ) - R. Henzl [-] (77. P. Fabík [-] ) , V. Koukal [-] -

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - L. Horáček [-] , P. Pavlíček [-] (82. J. Kozák [-] ) , K. Holub [-] , D. Vaněk [-] , V. Karásek [-] , J. Holub [-] , K. Živný [-] , O. Raček [-] , J. Lupač [-] , O. Kunče [-]

ŽK: 88. P. Fabík - 80. L. Horáček .
Hráči zápasu: M. Mundok , R. Henzl , V. Koukal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAAR Michal - NEBOLA Jaroslav, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.