1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov vybojoval v Beranově cenný bod


Branky


0

Zápas ve Velkém Beranově měl jasného favorita, ale domácí svoji úlohu nezvládli a se Štěpánovem remizovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ludvík v závěru první půle vyrovnal

Velký Beranov se chtěl udržet na dostřel čelu tabulky. Štěpánov v posledních kolech začal bodovat, a to chtěl potvrdit i na horké půdě v Beranově.

 

Zápas začal za velmi silného větru, a domácí hnáni touto výhodou v první půli zamkli svého soupeře na jeho polovině. Šance se pomalu ale jistě rodily, avšak zůstávali bez brankové odezvy až do 10. minuty, důraz v malém vápně předvedl Smejkal a poslal domácí do vedení. Hosté se proti větru jen bránily, odkopy se ihned vracely a krátkou rozehrávku napadali domácí hráči. I to však nevedlo k žádným brankám, střely Kittlera a Křenka ze střední vzdálenosti šly pokaždé mimo, velké šance Eliáše a jedna Pokorného se opět nevešly mezi tři tyče, respektive se blýskl Dinga a skrumáže v pokutovém území nedokázaly využít ani jiní hráči v beranovských dresech. A tak se stalo, že z ojedinělé šance se ve 44. minutě střelou z hranice šestnáctky prosadil Ludvík a do šaten se šlo za stavu 1:1.

Ve druhém poločase branka nepadla

V druhé půli se vítr umírnil a domácí se opět chopili otěží. Míč byl na jejich kopačkách, ale do vyložených šancí se domácí ne a ne dostat. Trest mohl přijít po hodině hry, ale hostující útočník branku Markoviče těsně minul. Od 70. minuty přišel intenzivní tlak domácích, Ganzwohl se však v dobré šanci ukvapil, Eliáš místo přihrávky volil střelu z úhlu, Kittlerův pokus zneškodnil Dinga, trma vrma na malém vápně opět skončilo odkopem hostů, další pokusy zblokovali obětaví obránci hostí. Rozhodnout mohl v 86. minutě Ganzwohl, ale jeho hlava skončila trestuhodně nad břevnem. Posledních 5. minut nabídlo už jen platonický tlak domácích a hra se rozkouskovala. Domácí tak zakončili podzim remízou 1:1.

 

Velký Beranov po nepovedeném začátku sezóny zabral a vydrápal se až do širší špičky tabulky. Štěpánov na jaře čeká tuhý boj o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Zpočátku jsme bojovali spíš s počasím než se soupeřem, ale i tak jsme si vytvořili mraky šancí na to, abychom šli do šaten za stavu 5:1. V druhé půli jsme to chtěli zlomit a dát rozhodující branku, ale to se díky naší velké nemohoucnosti a brankáři hostí nepodařilo. Ze zápasu jsme odcházeli více jako poražení, jelikož z bodu jsme zklamaní.




Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - J. Štumar [-] , F. Smejkal [-] , P. Kittler [-] - T. Matějíček [-] , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] , K. Eliáš [-] - P. Novák [-] (64. P. Zadražil [-] ) , R. Ganzwohl [-] - M. Křenek [-] (36. D. Miška [-] )

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - P. Macháček [-] , J. Veselský [-] , J. Ludvík [-] , V. Kutnyk [-] , D. Kintr [-] , T. Richter [-] , V. Kovalchuk [-] , V. Sedláček [-] , R. Hrubeš [-] , J. Lukášek [-]

ŽK: 87. D. Miška - 88. J. Ludvík .
Hráči zápasu: R. Kittler - L. Dinga .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: BESEDA Petr - NENADÁL Pavel, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.