2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 13:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhry se ve čtvrtém kole dočkala i Kamenice na Lipou "B"


Branky


0

Ačkoliv prozatimní umístění obou celků v tabulce hovořilo jasně, kdo dnes bude favoritem, v tak vyrovnané soutěži jakou Poutník liga je, se na takovéhle ukazatele dá jen těžko spolehnout. Štěstí, které Kamenici v minulých zápasech chybělo se tentokrát konečně přiklonilo i na jejich stranu, přečkali několik zajímavých šancí soupeře a s dvougólovým rozdílem si připsali první vítězství v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převaha hostům nepomohla, do vedení šla Kamenice

Vzhledem k náhlé změně termínu, kterou způsobila nepřízeň počasí, počítaly obě dvě strany řadu absencí, na kvalitě hry se to naštěstí nikterak nepotvrdilo. K vidění byla řada dobrých příležitostí i vyložených šancí. V prvním poločase byl papírový favorit z Horní Cerekve herně přeci jen lepší, vytvořili si tři velké šance, gólem ale neskončila ani jedna z nich. V koncovce se tentokrát mnohem více dařilo TJ Slovanu. Už v 17. minutě slavili domácí gól, kdy se dorážkou do prázdné brány prosadil Lukáš Kašparec. Hosté měli na nohách míč mnohem více než domácí, v branku však svou převahu přetavit nezvládali. Šance si však nadále vytvářela i Kamenice, brankař Chadim, nebo nepřesná koncovka ale byli proti navýšení domácího vedení.

Na potvrzující gól se čekalo až do závěru utkání

I ve druhém poločase se oběma týmům dařilo vytvořit si několik zajímavých příležitostí, které vyloženě volaly po gólu, leč marně. Již několik utkání pokračující trápení v koncovce bylo znát na obou stranách, ani jeden tým dlouho nedokázal vstřelit gól a konečné rozhodnutí tak přišlo až čtyři minuty před koncem. Dobře hrající Jan Plášil, který se na fotbalové trávníky vrátil přibližně po pěti letech, se po přihrávce Lukáše Kašparce ocitnul sám před brankařem, kterého šikovným obstřelem překonal a rozhodl utkání ve prospěch domácí Kamenice nad Lipou, která letos poprvé okusila výhru, zatímco Horní Cerekev trochu nečekaně klopýtnula a svou šanci vytáhnout se do čela Poutník ligy promarnila.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Je to paradoxní. Změna termínu zápasu na poslední chvíli nám v sestavě nadělala úplnou paseku. Nastoupili hráči, kteří jinak vůbec nehrají. Zápas mohl skončit jasnou výhrou pro obě strany. Nakonec se rozhodlo až v závěru. Jsme rádi, že jsme konečně získali tři body. Dobré utkání odehrál například Plášil, jenž nastoupil po několika letech, či Kos, který také dlouho nehrál.

SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hrající trenér SK Horní Cerekev): Byl to zápas blbec. Tým má převahu, daří se mu kombinace, ale bez gólů se prostě vyhrávat nedá.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Votápek [-] - J. Pfaur [-] , A. Schober [-] , L. Novák [-] - L. Kašparec [-] , P. Klusáček [-] , O. Joza [-] (46. A. Kos [-] ) , M. Strašík [-] , J. Nechvíle [-] (60. J. Poděbradský [-] ) - P. Šiška [-] (46. D. Schober [-] ) , J. Plášil [-] (87. I. Šiška [-] )

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Biskup [-] , P. Staněk [-] , J. Razima [-] (46. L. Loukota [-] ) - M. Brada [-] (68. H. Novák [-] ) , J. Havel [-] , Š. Filsoch [-] (78. Z. Dařílek [-] ) - T. Podařil [-] (46. J. Koten [-] ) , J. Serbus [-] - J. Plachý [-] , M. Šimák [-]

ŽK: 41. T. Podařil .
Hráči zápasu: A. Schober , J. Plášil - M. Šimák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - ZEDNÍK Jan (N), OŠANEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.