Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd si zastřílel v Třebelicích


Branky


0

Návrat do Okresního přeboru se Třebelovicím nepovedl. O lepší výsledek je připravila nepovedená druhá půle

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po rychlé brance otočili vývoj první půle

Třebelovice se po ročním působení v kraji utkaly z Horním Újezdem, který byl loni nováčkem této soutěže, a ikdyž se pohyboval po celou sezónu ve druhé polovině tabulky, se záchranou prakticky neměl žádné potíže.

  Z bezpečnostních důvodů byly zablokovány obrázky ve zprávě. Zobrazit obrázky Hosté vstoupili do utkání aktivně a hned v první minutě otevřel skóre Zvěřina po Vaclavkove asistenci. Poté domácí převzali iniciativu a po krásné akci vyrovnal Marek Máca na 1:1. V 18.minutě poslal domácí do vedení krásnou střelou bývalý mládežnický reprezentan Šplíchal. Domácí po zbytek poločasu byli aktivnější ,ale další branku již nepřidali.

Střelecké představení hostů

Do druhého poločasu opět vstoupil lépe Újezd když Durda našel ve vápně Zvěřiny a bylo to 2:2. Branku na 3:2 vstřelil Čermák, který využil nacvičený signál po Durdově asistenci. Domácí byli jako opaření a netrvalo dlouho a dostali další branku. Durda se ve středu hřiště uvolnil a vyslal Čermaka do samostatného úniku a ten střelou k tyči zvýšil na 4:2. Na 5:2 zvýšil Durda z penalty ,kterou vybojoval dobře hrající Čermák. Poslední branku utkání střelil Durda, který si vyměnil v pokutovém území míč se Zvěŕinem a střelou k tyči stanovil Skóre na. 6:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Do utkání jsme vstupovali s obavami co na nás předvede soupeř který sestoupil z 1.B třídy. Měli jsme dobrý vstup do utkání a brzo dali branku poté domácí byli lepší a výsledek otočili. V druhé jsme byli lepší a po zásluze jsme utkání otočili.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Šplíchal [-] , K. Kapko [-] (55. O. Navara [-] ) , J. Čurda [-] , D. Janíček [-] (57. M. Coufal [-] ) , M. Máca [-] , M. Novotný [-] (82. M. Kabelka [-] ) , J. Krula [-] , J. Jurka [-] , V. Kotačka [-] , R. Jurka [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Máj [-] (59. M. Veselý [-] ) , R. Durda [-] , K. Kresa [-] , M. Řezáč [-] , M. Zvěřina [-] , M. Čermák [-] , J. Kučera [-] , M. Ošmera [-] , M. Václavek [-] , L. Sláma [-]

ŽK: 21. M. Máca , 39. K. Kapko , 54. V. Kotačka , 88. J. Čurda - 21. M. Čermák , 45. M. Zvěřina , 66. M. Řezáč .
Hráči zápasu: P. Hradecký , M. Zvěřina .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - KUBA Lukáš, SEDLÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.