1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel jede


Branky


0

I své druhé utkání Okresního přeboru přetavil nováček soutěže z Pyšel ve vítězství na půdě Náměště B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili vývoj první půle

Oba týmy nastoupily do zápasu s odlišnou náladou. Zatím, co nováček z Pyšel si překvapivě hladce poradil s Chlístovem, rezerva Náměšti utrpěla debakl na půdě Přibyslavic 8:0. Do samotného zápasu vstoupili lépe domácí, které také dostal do vedení Tomáš Franěk -1:0. Hosté však si očividně na svého soupeře věřili, což také vyjádřili vyrovnávací brankou z 29. minuty, kdy vyrovnal hostující kanonýr Jaroslav Tůma, kterého očividně zastihla na začátku sezóny skvělá forma a ve 36. minutě svojí čtvrtou brankou sezóny otočil vývoj zápasu na stranu hostů -1:2

Hosté si v závěru zápasu pojistili výhru

Ve druhém poločase byla bitva o body otevřenou partií. Čas ale pro domácí tým se postupně zkracoval a šanci na první body v soutěži pak utnul v 90. minutě střídající hráč Pyšel Filip Dvořák - 1:3. V táboře hostů tak mohla odstartovat vítězná radost hostů z výborného vstupu do soutěže.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
V. Bednář [-] - L. Vrba [-] - T. Franěk [-] - V. Kopuletý [-] , R. Juřena [-] (65. M. Melkes [-] ) , M. Sobotka [-] , M. Křivánek [-] (62. Z. Král [-] ) , M. Stachovič [-] , J. Eliáš [-] (58. J. Musil [-] ) , M. Lokaj [-] , J. Melkes [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - D. Šubert [-] , L. Tůma [-] (71. F. Dvořák [-] ) , L. Šoukal [-] (55. J. Skryja [-] ) , R. Šoukal [-] - I. Nováček [-] , D. Šabacký [-] , O. Tůma [-] - J. Höfner [-] (23. L. Sobotka [-] ) , J. Tůma [-] - J. Oulehla [-] (85. P. Dvořák [-] )

ŽK: 33. J. Eliáš , 71. J. Musil , 90. V. Kopuletý - 79. F. Dvořák .
Hráči zápasu: T. Franěk - J. Tůma .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HOLÝ Petr - VÉVODA Jiří, KŘEN Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.