5:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice rozhodl o své výhře skvělou první půlkou


Branky


9. J. Jurka , 14. M. Novotný , 19. J. Čurda , 31. J. Jurka , 34. M. Máca
0

Fotbalisté Studence opět nezískali ani jeden bod a navíc čekají na svoji první trefu v novém ročníku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svého soupeře rozebrali

Do Třebelovic přijel Studenec, který trochu překvapivě prohrál oba domácí zápasy. Třebelovice si naopak přivezly z Hrotovic snadnou výhru 4:1. Po úvodním hvizdu rozhodčího se domácí Třebelovice zakously do hostů ze Studence a v 9. minutě je poslal do vedení Jan Jurka -1:0. Ve 14. minutě se domácí zásluhou Milana Novotného strefili podruhé -2:0. Nápor Třebelovi trval nadále a na pohodových 3:0 upravoval v 19. minutě Jaroslav Čurda -3:0. Po skvělé začátku zápasu ale domácí neslevili ze své iniciativy a ve 31. minutě přidal na 4:0 svou druhou brankou v zápase Jan Jurka. Ve 34. minutě pak vstřelil pověstného bůra Marek Máca a hosté byli zralí na ručník -5:0.

Ve druhé půli již branka nepadla

Po pauze pak naštěstí pro hosty domácí tým již v pohodě hlídal své bezpečné vedení a skóre se již nehýbalo. Studenec tak ani ve svém třetím zápase zatím neskóroval a ani nebodoval.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Šplíchal [-] , K. Kapko [-] (70. M. Kabelka [-] ) , J. Čurda [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , M. Novotný [-] , P. Sedlák [-] (66. R. Jurka [-] ) , J. Krula [-] (24. S. Michal [-] ) , V. Kotačka [-] , J. Jurka [-]

TJ Sokol Studenec
D. Řezanina [-] - M. Nováček [-] , M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] , J. Čonka [-] , M. Chalupa [-] , J. Holoubek [-] , J. Nováček [-] (46. F. Komárek [-] ) , V. Kučerňák [-] , P. Strnad [-] , L. Pěnčík [-]

ŽK: 78. V. Kučerňák .
Hráči zápasu: J. Jurka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - KALÁŠEK Martin, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.