4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel stále jede na vítězné vlně


Branky


41. J. Höfner , 58. J. Tůma , 80. L. Sobotka , 84. J. Tůma
0

Nováčkovská euforie stačila hráčům Pyšel v útkání z Blatnicí na zisk dalších tří bodů a společně s Vladislaví vévodí bez ztáty bodu celé tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v závěru půle do vedení

 

Pyšel ve třetím kolem Okresní soutěže na svém domácím hřišti přivítal favorizovanou Blatnici, která do Pyšela přijela očividně vyhrát. První poločas ale moc gólových příležitostí nepřinesl. Ve 30. minutě mohla jít do vedení Blatnice, kdy si po dobře zahrané standartce naběhl na hlavičku hostující útočník, ale hlavou trefil pouze domácího Teplého, který tak svůj tým podržel. První branka utkání padla ve 41. minutě, kdy se domácí Hofner obtočil kolem kapitána Blatnice a střelou k tyči vsítil první branku- 1:0.

Do kabiny tak šli spokojenější domácí.

 

Domácí přidali další branky

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kdy se domácí kanonýr Tůma J. první minuty pouze rozstřeloval, ale poté už pálil ostrými. V 58. minutě využil své obdivuhodné rychlosti a lehce si poradil s obranou Blatnice. Poté už mu v cestě stál pouze hostující brankář, se kterým neměl žádný problém a navýšil tak vedení na 2:0. Další branka padla až v 80. minutě. Tu vstřelil střídající domácí Sobotka a ukončil tak svůj střelecký půst- 3:0. V 84. minutě Blatnici svoji rychlost s míčem potvrdil Tůma J. Opět si lehce poradil s hostující obranou, na zem položil i hostujícího brankáře a upravil tak skóre na konečných 4:0.

 



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , L. Tůma [-] , D. Šubert [-] - F. Dvořák [-] (86. M. Rohovský [-] ) , I. Nováček [-] (88. L. Šoukal [-] ) , O. Tůma [-] , D. Šabacký [-] - J. Tůma [-] (85. J. Nestr [-] ) , J. Höfner [-] (56. L. Sobotka [-] ) - O. Adam [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Foltýn [-] (67. L. Šplíchal [-] ) , Z. Karásek [-] , J. Šimek [-] (79. M. Černý [-] ) , J. Trnka [-] , T. Cech [-] , M. Sova [-] , M. Trnka [-] , D. Lojka [-] , M. Svoboda [-] , M. Karásek [-] (46. T. Šabatka [-] )

ŽK: 20. F. Dvořák , 73. I. Nováček - 22. M. Sova , 63. J. Holík , 69. T. Šabatka , 73. M. Trnka .
Hráči zápasu: L. Teplý , J. Tůma .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - KUDRNA Ladislav (N), KOTAČKA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.