5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 15:00

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec si zastřílel


Branky


20. M. Mrňa , 47. O. Vrba , 52. K. Mrňa , 87. J. Strnad , 88. M. Chalupa
0

Fotbalisté Studence zvítězili svůj první zápas v novém ročníku, když jasně přehráli Opatov 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili první gól

V předpouťovém utkání ve Studenci proti sobě nastoupili domácí ( poslední ve skupině ) a  Opatov ( předposlední ). V úvodních minutách bylo poznat, proč mají oba mančafty tak mizerné umístění. Řada nepřesností a chyb. První světlý okamžik byl v 7. minutě  a to střelecký pokus Vybírala. Mimo. Domácí se osmělili  v 10. minutě. Vrba z pravé strany centroval na úroveň malého vápna - Chalupa hlavou netrefil. Následující akci ukončil Nejedlý, střelu z hranice velkého vápna vyrazil Hanzal mimo bránu.Pak to přišlo. 20. minuta trestný kop z 22 metrů zahrál Mrňa Michal. Obstřelil zeď a míč zapadl k tyči a po neuvěřitelných 290 minutách hry dal Studenec první GÓL sezóny. Ve 38. minutě trestný kop zahrával domácí Holoubek. Jeho bomba ze 30 metrů minula cíl jen těsně. V závěru poločasu došlo ke zranění Nováčka Jiřího. Střídal Strnad Jiří.

Studenec přidal další čtyři branky

Do druhého poločasu vstoupili domácí lépe. Už ve 47. minutě Strnad zatáhl míč na pravou stranu, doslova počkal na Vrbu, přihrávka byla přesná, do nohy, a Vrba před padajícím brankářem do prázdné brány 2:0. Netrvalo dlouho a v 52. minutě Mrňa Karel obral na půlící čáře soupeře o míč, udělal slalom mezi třemi hráči, dostal se před brankáře, udělal blafák, do prázdné brány na 3:0. Hosté to zkoušeli v 58. minutě, střela Čučelina šla nad. Nad skončila i hlavička Neckáře. V 82. minutě pokutový kop proti domácím zahrával Konečný. Míč šel k tyči, ale Pěnčík chytil. V 87. minutě Kučerňák z levé strany namazal Strnadovi na malé vápno, který pohodlně upravil skóre na 4:0. V 88. minutě Strnad z pravé strany nacentroval před bránu soupeře a Chalupa ukončil střelecké hody Studence, 5:0. Jediným stínem utkání bylo zranění domácího Nováčka, pro kterého přijela rychlá. 

 



Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] (45. M. Nováček [-] ) , F. Hájek [-] (64. F. Komárek [-] ) , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Nováček [-] (44. J. Strnad [-] ) , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] , O. Vrba [-] , P. Matějek [-]

FK Opatov
O. Hanzal [-] - M. Ježek [-] , L. Kabelka [-] , Z. Daniel [-] , D. Vybíral [-] , D. Čučelin [-] , A. Konečný [-] , A. Švaříček [-] (70. M. Šaroun [-] ) , J. Neckář [-] , J. Horáček [-] , M. Kravka [-] (46. J. Fortelný [-] )

Hráči zápasu: M. Mrňa .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: KALINA Oldřich - SÁRKÁNY Martin, KRYŠTOF Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.