1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov doma nečekaně padl


Branky


14. L. Matějek , 51. J. Musil , 82. J. Musil
1

Rezerva Náměště si ze hřiště Chlístova přivezla velmi cennou výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku první půle vstřelili hosté

V dalším mistrovském utkání Chlístov na domácím hřišti přivítal soupeře z Náměště nad Oslavou. Po celou dobu utkání  byli domácí opticky lepším mužstvem. Měli po většinu času míč na svých kopačkách a vytvořili si velké množství brankových příležitostí, kdy však v prvním poločase díky své nemohoucnosti v koncovce nedokázali ani jedinou využít. Soupeř hrozil pouze z brejkových situací po dlouhých nakopávaných míčích za domácí obranu a školil je v jednoduchosti. Na vstřelení první branky jim stačila hned druhá šance ve čtrnácté minutě,kdy se trefil Libor Matějek -0:1. Do kabin šli tedy hosté s jednobrankovým náskokem.

Hosté přidali ještě dva góly

Druhý poločas se odehrával úplně ve stejném obraze jako první. Hrálo se prakticky celou dobu na hostující polovině a soupeř se dostával na domácí polovinu pouze sporadicky, ale i toto mu stačilo ke vstřelení dalších dvou branek. Dá se říci, že předvedli stoprocentní úspěšnost v koncovce. Nejprve na 2:0 zvýšil v 51. minutě Josef Musil. Na toto domácí dokázali zareagovat ještě kontaktním gólem o osm minut později, kdy se trefil Milan Vídenský. Ale toto bylo z domácí strany všechno, protože  následně zahodili opět velké množství vypracovaných brankových příležitostí. Proto musel přijít zákonitě trest. Josef Musil svoji druhou brankou v utkání, umístěnou střelou k tyči upravil v 82. minutě na konečných 3:1 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: V tomto utkání jsme soupeři umožnili odvést si všechny tři body jenom a pouze díky naši nemohoucnosti při zakončování.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - Z. Nováček [-] , L. Hrbáček [-] , D. Brestovský [-] (46. M. Vídenský [-] ) , J. Uhlíř [-] (59. L. Smolík [-] ) , T. Zerzánek [-] - M. Kovář [-] , M. Rygl [-] , K. Kocmánek [-] (81. M. Patočka [-] ) , J. Pokorný [-] - M. Svoboda [-] (86. M. Granát [-] ) -

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
V. Bednář [-] - J. Musil [-] , V. Kopuletý [-] (84. O. Vlk [-] ) , R. Juřena [-] (56. M. Melkes [-] ) , M. Veselý [-] , M. Křivánek [-] (71. Z. Král [-] ) , T. Franěk [-] (40. T. Rabušic [-] ) , L. Matějek [-] , M. Lokaj [-] , M. Anna [-] , J. Melkes [-]

ŽK: 17. T. Zerzánek , 37. K. Kocmánek , 89. L. Hrbáček - 86. O. Vlk .
Hráči zápasu: M. Rygl - J. Musil .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 9. 2017 22:13
Vysledek je 1-3 tak si to opravte