1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B opět venku vyhrála


Branky


10. A. Kisela - 27. J. Musil , 38. M. Lokaj
0

Druhou výhru po sobě z venkovního hřiště si odvezla rezerva Náměště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili vývoj první půle

Lipník přivítal na domácím hřišti rezervu Náměště, která nastoupila ke svému druhému venkovnímu zápasu. Předešlí zvládla na jedničku, když si odvezla velmi cennou výhru z Chlístova. Lipník naopak chtěl odčinit vysokou prohru ze hřiště Třebenic. Do zápasu vstoupil lépe domácí Lipník, který poslal v 10. minutě do vedení Aleš Kisela - 1:0. Hosty inkasovaná branka nepoložila a Josef Musil ve 27. minutě vyrovnal na 1:1. Ve 38. minutě potom dokonal obrat první půle Martin Lokaj a hosté šli do kabin s lehkým vedením 1:2.

Ke konci zápasu hosté dohrávali v deseti

Ve druhé půli se domácí tým marně snažil o vyrovnání, ale recept na překonání Václava Bednáře nenašel. V 90. minutě pak dostal hostující náhradník Otto Vlk červenou kartu po třech minutách strávených na hřišti. Domácí ale miniaturní přesilovku nedokázali využít, a tak všechny body putovaly do Náměště.



Sestavy


Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - J. Jonáš [-] (89. J. Novák [-] ) , T. Pokorný [-] , M. Tretera [-] , M. Mašeja [-] (46. J. Burian [-] ) , R. Fišer [-] (68. J. Procházka [-] ) , V. Krotký [-] , T. Brabenec [-] , J. Brabenec [-] , L. Macháček [-] , A. Kisela [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
V. Bednář [-] - T. Rabušic [-] (46. J. Pospíšil [-] ) , J. Melkes [-] , J. Musil [-] (75. M. Stachovič [-] ) , J. Musil [-] (87. O. Vlk [-] ) , J. Eliáš [-] , M. Křivánek [-] (85. M. Melkes [-] ) , V. Kopuletý [-] (78. L. Rybníček [-] ) , M. Veselý [-] , M. Anna [-] , M. Lokaj [-]

ŽK: 64. M. Tretera - 23. J. Eliáš , 28. J. Melkes , 72. J. Pospíšil . ČK: 90. O. Vlk .
Hráči zápasu: A. Kisela - M. Lokaj .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - VALA Vladimír, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.