0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice doma nečekaně padly s Lipníkem


Branky


0

První porážku sezóny a hned na domácím hřišti okusili fotbalisté Přibyslavic proti Lipníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vybojovali dvougólový náskok

Přibyslavice přišli po minulém kole o vedení v tabulce po nečekané remíze na půdě posledního Opatova kde vedli o tři branky. Lipník si naopak zastřílel trochu překvapivě proti Blatnici.

Diváci, kteří navštívili v sobotu utkání mezi Přibyslavicemi a Lipníkem, nemohli být kvalitou utkání příliš nadšeni. Lepé vstoupili do utkání domácí, ale bez gólového efektu. A tak hosté byli tím, kdo hned ze své první akce skóroval, když se na hranici šestnáctky prosadil hostující Kisela. Ve 40. minutě udělali domácí na půlící čáře obrovskou chybu, čehož využili s trochou štěstí hostující hráči. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2.

 

Hosté dotáhli zápas do vítězné tečky

 

Do druhého poločasu nastoupili domácí s odhodláním zvrátit utkání ve svůj prospěch. Ovšem nedokázali proměnit žádnou z vytvořených šancí. A tak to byli hosté, kteří zásluhou hostujícího Kisely uzavřeli, a nutno podotknout, že zaslouženě, stav utkání na konečných 3:0.

 



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
L. Vejmělek [-] - P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-] (81. L. Sekerka [-] ) , F. Holub [-] , M. Picmaus [-] , M. Kopeček [-] - L. Venhoda [-] , J. Kovář [-] , J. Štveráček [-] (46. J. Packa [-] ) - V. Škorpík [-] , L. Lopatář [-]

Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - V. Krotký [-] , T. Brabenec [-] , J. Brabenec [-] , T. Pokorný [-] , L. Macháček [-] (72. J. Fňukal [-] ) , A. Rohony [-] (83. R. Fišer [-] ) , J. Jonáš [-] (62. L. Žák [-] ) , A. Kisela [-] , A. Matoušek [-] , R. Šťáva [-] (85. M. Mašeja [-] )

ŽK: 88. M. Picmaus - 53. J. Jonáš .
Hráči zápasu: A. Kisela , M. Skoumal .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KOVÁŘ Zdeněk - HOLÝ Petr, HOLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.