Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd opět vítězí


Branky


0

Devět kol čekali fotbalisté Horního Újezdu na další výhru, kterou zaznamenali doma proti Hrotovicím

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili hned třikrát

V důležitém utkání dvou sousedů v tabulce začali lépe Hrotovice, a již v první minutě musel Hradecký předvést parádní zákrok po střele Holoubka z 20 metrů. Hosté dál byli aktivnější, ale k žádné větší příležitosti se nepropracovali. A tak udeřilo na druhé straně. V 15. minutě po dlouhém autu Slámy do vápna vyhrál Durda hlavičkový souboj, k míči se dostal Smažil a střelou z hranice penalty otevřel skóre utkání 1:0. Od té chvíle byli domácí lepší a soupeře přehrávali. V 19. minutě se ve velkém vápně uvolnil Smažil, který byl podražen, ale píšťalka sudího zůstala němá. Ve 24. minutě se hostům naskytla dobrá příležitost, když zahrávali přímý kop z hranice velkého vápna, ale Blatný svůj pokus namířil pouze do zdi. Ve 33. minutě zahrával Zvěřina u postraní čáry přímý kop a na zadní tyči našel úplně volného Ošmeru a ten hlavou zvýšil na 2:0. Ve 43. minutě zahráli hosté

před velkým vápnem rukou a rozhodčí nařídil přímý kop. K tomu se postavil Durda a tvrdou ránou kolem zdi poslal Újezd do vedení 3:0.

 

 

Oba týmy vstřelily po jedné brance

 

Do druhé poločasu vstoupili aktivněji domácí, když po přihrávce Durdy postupoval Čermák sám na brankáře, ale na poslední chvíli by nedovoleně, ještě před velkým vápnem, zastaven. K přímému kopu se postavil Durda a Hlavnička měl co dělat, aby míč vyrazil. V 59. minutě si Smažil narazil míč s Durdou  a dostal se do samostatného úniku, ale jeho pokus Hlavnička dokázal vykopnout nohou do bezpečí. V 63. minutě se ve velkém vápně uvolnil Durda, nahrál pod sebe na úplně volného Zvěřinu, který si pohrál s vybíhajícím obráncem a střelou o tyč navýšil již na 4:0. Hosté se čestného úspěchu dočkali v 78. minutě, kdy si na přihrávku z levé strany naběhl Kučera a nadvakrát překonal Hradeckého 4:1. Závěrečný nápor hostů se nekonal a tak Újezd mohl slavit důležitou výhru.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Dnes jsme až na prvních 15 minut byli lepší a zaslouženě vyhráli. Konečně jsme se po delší době sešli všichni a hned to bylo znát, hosté se až na pár střel téměř k ničemu nedostali.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Kučera [-] , M. Čermák [-] , M. Zvěřina [-] , J. Pivoňka [-] , L. Sláma [-] , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] , P. Smažil [-] , M. Řezáč [-] (87. J. Dulovec [-] ) , M. Veselý [-] (56. K. Kresa [-] )

Sokol Hrotovice
J. Hlavnička [-] - T. Holoubek [-] , F. Pekárek [-] , M. Růžička [-] (78. V. Hutař [-] ) - J. Novák [-] , E. Pokorný [-] , J. Kučera [-] , S. Hutař [-] - - M. Škoda [-] , M. Virgl [-] (73. T. Novotný [-] ) , M. Blatný [-]

ŽK: 24. J. Kučera , 63. P. Smažil - 46. J. Novák .
Hráči zápasu: M. Zvěřina , P. Smažil - J. Kučera .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - KAŇKA Josef, PALÍK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.