Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice si v Chlístově s chutí zastřílely


Branky


0

I díky třem gólům ukrajinské akvizice Oleha Kvycha porazili v posledním zápase podzimu fotbalisté Přibyslavic domácí Chlístov vysoko 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

Utkání začali domácí velmi dobře. Prvních dvacet minut diktovali tempo hry a byli  lepším mužstvem na hřišti. Po čtvrthodině hry vystihl nepřesnou rozehrávku v obraně hostů Roman Hruška, ale nabídnutou vyloženou šanci neproměnil. O dvě minuty později se dostal opět do tutové šance Roman Hruška, ale z malého vápna opět neproměnil a nechal vyniknou brankaře hostí. Když ve dvacáté minutě neproměnil samostatný únik Jakub Pokorný, který zakončoval těsně vedle branky bylo jasné, že musí přijít trest. Po těchto neproměněných šancích domácí trestuhodně polevili a nechali  vyniknout soupeře, který během dvanácti minut třikrát skóroval. Nejprve ve 23. minutě poslal hosty do vedení Lukáš Matějek -0:1. O šest minut později skóroval Oleh Kvych a ve 35. minutě již na 3:0 pro hosty zvýšil Petr Šárka. V poslední desetiminutovce si hosté vytvořili ještě několik brankových příležitostí, které však nedokázali využít.

Hosté pokračovali v kanonádě

Druhý poločas, i přes velmi nepříznivé skóre začali opět lépe domácí. Byli  aktivnější a chtěli s výsledkem ještě něco udělat. Dostali se opět do několika šancí, které  ale brankově nevyužili. V 67. minutě v pokutovém vápně hostů fauloval Milan Picmaus a rozhodčí neváhal nařídit pokutový kop. Za tento faul viděl červenou kartu a  musel následně předčasně do sprch. Na značku pokutového kopu si míč postavil Roman Hruška, ale nabídnutou šanci zahodil. Netrefil soupeřovu branku a tím bylo o zápase rozhodnuto. Od této chvíle domácí již působili odevzdaným mužstvem. Soupeř si dělal na hřišti co chtěl a dostával se do jedné šance za druhou. Z vypracovaných šancí tři dokázal zúročit brankově. V 73. a 80. minutě se trefil do domácí sítě Oleh Kvych a na konečných 6:0 pro hosty upravil osm minut před koncem Lopatář Luboš.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Tento zápas z naší strany rozhodly dvě základní situace, kdy v prvních dvaceti minutách jsme měli s přehledem nejméně o dvě branky vést a nenechat soupeře vůbec převzít iniciativu a následně v druhém poločase neproměněná penalta, kdy jsme mohli ještě zápas zdramatizovat. Závěrem musím však poděkovat zejména našim hráčům, kteří nám v tomto utkání pomohli a přijali nabídku si zahrát, i když již delší dobu nehráli (jako např. Jirka Prchal několik let), aby nás k utkání nastoupilo jedenáct.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Mastný [-] (46. J. Belvončík [-] ) - P. Ježek [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , Z. Nováček [-] - M. Svoboda [-] , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] - R. Hruška [-] - J. Prchal [-]

TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - P. Šárka [-] , M. Karafiát [-] , M. Picmaus [-] , J. Skrobikowski [-] , M. Kopeček [-] - V. Škorpík [-] (80. J. Štveráček [-] ) , O. Kvych [-] , L. Venhoda [-] - L. Matějek [-] (65. D. Vrbka [-] ) , L. Lopatář [-] (87. P. Mícek [-] ) -

ŽK: 30. Z. Nováček - 42. L. Matějek . ČK: 67. M. Picmaus .
Hráči zápasu: P. Šárka , O. Kvych .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Libor - VÍDENSKÝ Bohumil, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.