1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany B vezou bod Rapotic B


Branky


0

Dukovany B si v roli nováčka soutěže přivezli bod z Rapotic B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Souboj dvou rezervních týmů viděli v neděli diváci v Rapoticích. Dukovany dokázaly postoupit suverénně ze čtvrté třídy, navíc přijely se dvěma hráči áčka. Rapotice se snažily bránit a spoléhaly na útočníka Němce a dlouhé balóny na něj. Hosté byli první poločas lepší. Vytvořili si čtyři stoprocentní šance, ale většinou si vylámali zuby na vynikajícím Ješinovi. 

Hosté odpověděli na domácí branku

Ve druhé půli se hra vyrovnala. Opticky více drželi balón Dukovany, ale šancí ubylo. Šok pro hosty přišel dvacet minut do konce, kdy se po rychlém brejku trefil Císař. Dukovany se poté snažily domácí zatlačit čímž vznikaly skuliny v jejich obraně. Domácí však žádný z nadějných brejků nedotáhly ke gólu a přišel trest a srovnání přesnou hlavičkou (doplň jméno střelce, děkuji) po výborném centru z levé strany. Poté se už utkání pouze dohrálo a skončilo zaslouženou remízou. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Za první poločas bychom si body nezasloužili. Ve druhém poločasu jsme dva body ztratili. Z toho mi vychází, že remíza byla zasloužená. V první půli nás podržel vynikající Ješina, což bylo klíčové. Škoda, že jsme nedokázali přidat druhý gól. Několik možností jsme tam měli.

SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: První poločas byl celkem vyrovnaný. Dukovany měli trošku více ze hry a taky si vytvořili asi tři slibné šance. Ani jedna ovšem neskončila v brance a když ani Rapotice nedali cca z malého vápna 100% tutovku, skončil poločas 0:0. Ve druhé půli opět jen bojovným rapotickým rychleji ubývaly síly, ale právě oni po brejku vstřelili branku. Dukovanům se podařilo brzy vyrovnat a i když se jejich tlak zvyšoval, branka již nepadla.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Ješina [-] - D. Slaný [-] , M. Pavlíček [-] , M. Dobeš [-] , R. Strašák [-] , M. Laš [-] , V. Němec [-] , M. Oščádal [-] , P. Císař [-] , R. Zezula [-] (75. J. Konečný [-] ) , L. Man [-]

SFK Dukovany 2001 B
J. Boreš [-] - L. Traxler [-] , M. Křišťál [-] (76. F. Smysitel [-] ) , T. Křišťál [-] , P. Jílek [-] - M. Ferus [-] (61. S. Procházka [-] ) , O. Horák [-] , Z. Hrubeš [-] , J. Gazdík [-] (46. M. Fojtášek [-] ) - I. Láníček [-] (46. M. Jašek [-] ) , M. Němec [-] -

ŽK: 79. M. Dobeš - 84. O. Horák .
Hráči zápasu: A. Ješina , P. Císař - M. Fojtášek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - KOLAŘÍK Aleš (N), HORÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.