0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč nestačila doma na Rudíkov


Branky


8. P. Trnka , 21. P. Trnka , 29. J. Trnka
0

Ve šlágru kola se utkaly dva týmy, které by měly patřit ke špičce soutěže. Ve Valči jej lépe zvládli hosté z Rudíkova, kteří vyhráli bezpečně 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skělá úvodní půlhodina hostů

Do první akce se dostali hosté hned ve druhé minutě, kdy se k míči dostal Nožička po špatném odkopu domácího obránce, přihrál Trnkovi P. a ten vystřelil až nad ochrannou síť za brankou domácího týmu. V 5. minutě to byla stejná dvojice, Nožička sebral soupeři míč a přihrál Trnkovi P., který se vystřelil na vzdálenější tyč, ale míč těsně minul bránu. Chvíle Trnky P. přišla o tři minuty později, kdy akci založil stoper hostů Pažourek, který poslal dlouhý centr na Skryju M., ten hlavou posunul na Trnku P. Trnka P. si dokázal poradit se stoperem domácího týmu a přešel přes něj a podél brankáře poslal míč do sítě poprvé. V 17. minutě měli šanci opět hosté, Skryja M. poslal z pravé strany centr do vápna domácího týmu. Miškela zakončoval hlavou, míč šel podél brankové čáry a pro něj si doběhl Trnka P., jeho přihrávku „pod sebe“ na Nožičku dobře přečetl domácí obránce a míč odkopl do bezpečí. Přišla 21. minuta a obrovská chyba domácích stoperů, míč jim sebral Skryja M. a šel ve dvojici s Trnkem P. na jediného bránícího hráče, Skryja M. poslal přihrávku na Trnku P. a ten opět podél brankáře poslal míč do sítě, dnes již podruhé. Ve 24. minutě vybojoval míč hostující Miškela, přihrál Skryjovi M. a ten ve vápně našel Trnku P., který hrudí míč zpracoval, k jeho smůle byl poblíž obránce domácího týmu a na poslední chvíli odkopl míč na rohový kop. Ve 29. minutě předvedl krásnou individuální akci Trnka J., utekl bránícím hráčům a pak zatočil míč do sítě kolem bezmocného brankáře. Ve 33. minutě to mohlo být pro domácí „na ručník“, to se před domácím brankářem zjevil Nožička, který proběhl mezi obránci a sám proti brankáři neuspěl, trefil brankáře a míč se odrazil opět k Nožičkovi, který jej posunul na Skryju M. a jeho zakončení skončilo pouze na tyči. Domácí za celý první poločas nedokázali vážněji ohrozit branku soupeře.

Ve druhé půli již branka nepadla

Do druhého poločasu již nenastoupil hostující předstoper Skryja Z., který měl zdravotní potíže se svalem a tak na jeho místo nastoupil Benáček a i domácí udělali změnu v sestavě. Začátek druhé půle patřil hostům, konkrétně to byl Skryja M., který ve 47. minutě dostal krásnou přihrávku od Pažourka, šel z úhlu na bránícího hráč, dokázal se uvolnit a vystřelil, míč z levé nohy šel mimo bránu. Ve 49. minutě opět Skryja M. utekl středem hřiště bránícím hráčům a ve vápně svoji akci zakončil střelou levou nohou a trefil brankáře. O minutu na to obešel protihráče hostující Miškela, který poslal ulici na Skryju M. a ten ani ve třetí šanci nedokázal překonat brankáře, míč si dal moc před sebe, brankář dobře vyhodnotil situaci a včasným vyběhnutím mu míč sebral. Po té se začali ke slovu dostávat i domácí hráči. V 54. minutě přišel nákop do velkého vápna hostů a stoper Pažourek na poslední chvíli míč uklidil na rohový kop. Domácí hráči měli více ze hry a na několik minut uzavřeli hosty na jejich polovině hřiště, vyloženou gólovou šanci si však nevytvořili. Hosté vystrčili růžky v 62. minutě, když Skryja M. vystřelil a trefil bránícího hráče, míč se odrazil ke Kochovi a ten z rohu malého vápna nedokázal míč poslat mezi tyče. V 74. minutě zahrával hostující Nožička trestný kop do vápna domácího týmu, našel tam Benáčka, jeho hlavička se však mezi tyče nevešla. V 75. minutě přišla nepřehledná situace ve vápně hostů a domácí se dožadovali pokutového kopu, hlavní rozhodčí vše viděl jinak než domácí fanoušci. Poslední šanci ke změně skóre měli hosté, v 86. minutě poslal přihrávku na pravou stranu Nožička, Trnka Z. odcentroval míč do vápna na volného Miškelu, který zakončení zbytečně uspěchal a poslal míč nad bránu. Utkání tak skončilo stejným výsledkem, jako byl poločas a hosté si zaslouženě odvezli všechny body.
 



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Soupeř byl zejména v prvním poločase lepší a zaslouženě vyhrál. Chybějící hráče jsme nedokázali nahradit, někteří hráči hráli na některých postech poprvé. Musíme se vzchopit a pokusit se vyhrát příští týden v Březníku.

FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: Dobře jsme odehráli hlavně první poločas, kdy jsme vstřelili tři branky a mohlo jich být i víc. Ve druhé půli jsme přenechali iniciativu hráčům domácího týmu, kteří nás dvacet minut přehrávali, ale branku z toho nevytěžili a tak jsme si výsledek pohlídali.



Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - M. Kopuletý [-] (46. P. Burian [-] ) , J. Brabec [-] , D. Procházka [-] , J. Sirota [-] , D. Cabejšek [-] , M. Salák [-] , M. Chytka [-] , M. Kárník [-] , J. Pokorný [-] , F. Macek [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - D. Lehký [-] , J. Pažourek [-] , J. Dobrovolný [-] , Z. Skryja [-] (46. L. Benáček [-] ) - J. Koch [-] (80. Z. Trnka [-] ) , L. Nožička [-] , P. Trnka [-] , J. Miškela [-] - M. Skryja [-] , J. Trnka [-]

ŽK: 70. J. Brabec .
Hráči zápasu: L. Nožička , P. Trnka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOLÝ Petr - KŘEN Filip, KÁRNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.