3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov B doma vítězně


Branky


0

Budišov B si připsal na domácím hřišti důležitou výhru, když porazil Březník 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě slepené branky

Domácí Nárameč vstoupila do zápasu velice aktivně. Už v 8. minutě se dostal ke střele z úhlu domácí Věžník, ale bohužel pro domácí orazítkoval jen břevno hostující branky. Za nedlouho poté si spravil Věžník chuť, kdy krásně našel centrem ve vápně Holubáře a ten si v těchto situacích umí poradit a hlavou skóroval. Neuběhla ani minuta po vstřeleném gólu a domácí se radovali znovu. Opět tato akce začala u aktivního Davida Věžníka, který poslal do brejku Jakubce. Ten se řítil sám na golmana Březníku i když si brankář na míč sáhnul gólu zabránit nedokázal. Domácí po tomto gólu trošku polevili a Březník začal být vyrovnaným soupeřem, ale jen po vápno domácích. Místo aby se Březník pokoušel o střelbu, tak se snažil prokombinovat co nejblíže k bráně. Ovšem domácí obrana byla pozorná a vše si v klidu pohlídala.

Oba týmy daly po jedné brance

Do druhého poločasu nastoupil Březník agresivnější hrou a pocítil to určitě domácí kapitán Jakubec. Na něj bylo několik ostrých faulů za hranicí pravidel. Jakubec se Březníku pomstil po svém, když vybojoval na půlce hřiště balón a probojoval se s ním až do vápna. Tam prostřelil hostujícího brankáře na přední tyč a ten určitě nemůže mít čisté svědomí. Od této doby už bylo o zápase v podstatě rozhodnuto a domácí Nárameč opět přestala hrát. Proto se Březník dostal k několika střelám, které pochytal domácí brankář. Na domácí straně zkoušel ještě získat hattrick Jakubec, ale tentokrát si s hostujícím brankářem Zedníčkem neporadil. Ovšem udeřilo na druhé straně, kdy alespoň jeden gól dal hostující Franěk v 87. minutě do prázdné branky.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč z.s. B
Holubář Milan, hráč: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a podařilo se nám naši snahu přetavit v góly. Ty nás uklidnily a kontrolovali jsme hru. Pochválit musím hlavně naše obránce, kteří nepustili hráče Březníku do žádné vyložené šance. Myslím, že 3 body zaslouženě zůstaly doma.




Sestavy


FC Budišov - Nárameč z.s. B
Š. Věžník [-] - O. Doležal [-] , D. Věžník [-] , M. Pavlíček [-] , P. Karas [-] (70. M. Mezlík [-] ) , D. Čech [-] , Š. Mareček [-] (82. J. Mezlík [-] ) , T. Jakubec [-] , M. Holubář [-] , O. Kazda [-] , T. Molnár [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - D. Vérosta [-] , M. Flesar [-] , L. Babčan [-] , D. Břoušek [-] - L. Rybníček [-] , V. Franěk [-] , J. Musil [-] (67. M. Sýkora [-] ) , J. Trojan [-] - J. Franěk [-] - M. Požár [-] (74. R. Sobotka [-] )

Hráči zápasu: M. Pavlíček , T. Molnár .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: SVOBODA Libor - KUDLÍK Radim, MEZLÍK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.