Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín konečně vyhrál


Branky


0

Koněšín se po dlouhé době mohl zaradovat z vítězství v soutěžním zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se střelecky dařilo

 

   Koněšínu se první dva zápasy nové sezóny výsledkově ani herně zrovna dvakrát moc nepovedly, a tak chtěl vše odčinit doma v pouťovém utkání proti mladému týmu budišovské rezervy. Hosté byli zpočátku možná trochu aktivnější, nebezpeční zejména z rohů, ale svými pokusy jenom zahřáli náhradního domácího brankáře Babuňka do provozní teploty. Co se nepovedlo Budišovu, povedlo se Koněšínu. Snad z prvního rohu a po vrácení míče do ohně se svým důrazem z dorážky prosadil domácí kapitán Zahradníšek – 1:0. Hosté si pak vytvořili tři velice dobré šance, ale Babuňkovi to dneska prostě lepilo. Vyrovnání tak přišlo až po půl hodině hry po ztrátě míče domácích na polovině hřiště, kdy se Pavlíčkovi podařilo brankáře přehodit lobem – 1:1. Jenže za minutu se Koněšínu podařila blesková zdvořilá odpověď, kdy Dvořák Štepán nahrál na bráchu Davida a ten se snad poprvé zapsal do listiny střelců – 2:1. Na cestu do kabin přidal pak hostům Svoboda třetí branku, kdy nezištně zpětně nahrával opět Štěpán Dvořák – 3:1.

 

 

 

Domácí si vítězství pohlídali

 

   Hned zkraje druhé půle se prosadili hosté, kdy si Karasův centr nešťastně srazil do vlastní brány Loukota – 3:2 a bylo to už jen o jeden gól. Ten se hostům i přes nezdolnou snahu vstřelit do konce zápasu nepodařilo, Babuněk měl prostě svůj den. Až deset minut před koncem přišel čtvrtý pojišťovací gól, kdy se individuálně prosadil – poté, co si na zem obránce soupeře posadil – střídající veterán Janda – 4:2. Domácí tak mohli zápas dohrát v klidu a po závěrečném hvizdu slavit první body a vítězství v sezóně.

 

 

 



Sestavy


TJ Koněšín
R. Babuněk [-] - M. Ševčík [-] (46. M. Janda [-] ) , Š. Dvořák [-] , D. Dvořák [-] (71. Z. Řezáč [-] ) , R. Badura [-] (86. D. Pokorný [-] ) , M. Svoboda [-] (62. P. Seifer [-] ) , T. Konečný [-] , M. Loukota [-] , M. Pokorný [-] , P. Zahradníček [-] , L. Karásek [-]

FC Budišov - Nárameč B
Š. Věžník [-] - D. Pavlíček [-] , O. Doležal [-] , M. Pavlíček [-] , P. Karas [-] (52. J. Sedláček [-] ) , D. Čech [-] , Š. Mareček [-] , T. Jakubec [-] , M. Holubář [-] (72. L. Vala [-] ) , O. Kazda [-] , T. Molnár [-]

ŽK: 37. L. Karásek , 55. M. Loukota , 63. R. Badura - 63. M. Pavlíček , 80. O. Kazda .
Hráči zápasu: R. Babuněk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - MUSIL Jiří (N), DUFEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.