Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku lépe zvládly Rapotice B


0

Celkem osm gólů bylo k vidění v Rapoticích. Více gólů se podařilo vstřelit domácím, kteří připravili hosty s Třebenic o první body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

V úvodu zápasu se hosté dostali ke dvěma šancím, ale Vlastimil Fiala ani jednou brankáře Ješinu nepřekonal. Domácí se snažili útočit, kombinovat, zatímco hosté spoléhali na zajištěnou obranu, protiútoky a standardní situace. Častou zbraní domácích byl balón za obranu na nabíhajícího Němce a právě takto se Rapotice ujaly ve 20. minutě vedení. 

Domácí branka ukolébala a přenechali otěže zápasu hostům, kteří záhy srovnali. Důležitá však byla rychlá domácí odpověď. Oščádal se dokázal zbavit ve vápně dvou bránících hráčů a čistě trefený balón zapadl za gólmana Rygla. Hosté za sebou měli dobrou pasáž hry, ale po brance vypadli z tempa a inkasovali ještě jednou z kopačky Strašáka. 

Oba týmy ještě přidaly po dvou brankách

Úvod druhé půle opět patřil Třebenicím, které dokázaly rychle snížit. Očekávaný nápor hostů nepřišel a domácí tak v pohodě kontrolovali hru a přidali ještě další dvě branky. Čtvrthodiny před koncem ještě přišlo snížení z kopačky Ondráčka, ale poté dostal hosty do kolen Palát, který se nechal vyloučit za řeči, bylo definitivně po utkání a hostitelé si připsali důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Po dvou kolech jsme měli jeden bod a potřebovali jsme nutně vyhrát. Myslím si, že jsme měli větší chuť po vítězství a hlavně rozhodla naše dobrá produktivita. Za týden musíme nutně zvládnout další domácí zápas se Smrkem, abychom se posunuli do vyšších pater tabulky.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Ješina [-] - J. Konečný [-] , M. Laš [-] , R. Strašák [-] (62. M. Laš [-] ) , M. Dobeš [-] , V. Němec [-] (90. M. Pavlíček [-] ) , R. Zezula [-] , D. Slaný [-] , L. Man [-] (66. A. Chatrný [-] ) , M. Oščádal [-] , J. Tesař [-]

Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - R. Kunce [-] , J. Čtvrtníček [-] , V. Palát [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Filipec [-] , P. Vrbka [-] , L. Buchal [-]

ČK: 81. V. Palát .
Hráči zápasu: V. Němec - T. Ondráček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JÁN Jiří - KOLAŘÍK Aleš (N), BÁRTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.