4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov překvapení nepřipustil


Branky


0

Fotbalisté Rudíkova potvrdili roli favorita a zvítězili s nováčkem z Kralic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili hned dvakrát, hosté jen jednou

Domácí začali neuvěřitelně, hned první útok a Mikyska poslal přihrávku na pravou stranu, kde byl Trnka Jan, ten zatáhl míč do velkého vápna hostů a poslal přihrávku na Skryju M., od něj směřoval míč do branky, obránce jej však v pádu ještě zvládl odkopnout, ale pouze do míst kde byl Trnka P., ten se podíval a poslal míč do odkryté branky. Ve třetí minutě domácí Trnka P. zahrál rohový kop, do vápna si naběhl Mikyska a hlavičkou poslal míč do brány podruhé. Domácí rychlé vedení ukolébalo a hosté byli u každého míče dřív a začali „zlobit“. V 15. minutě unikl hostující obraně Skryja M. a brankář ho před velkým vápnem atakoval nedovoleně a byl z toho trestný kop, který domácí zahráli dobře, ale opět zasáhl hostující brankář Krčál, který nejprve prudkou střelu vyrazil před sebe a před dobíhající útočníky míč zvládl chytit do rukavic. Ve 22. minutě vhazovali hosté aut, dlouhý aut vlétl do prostoru pokutového kopu, zde se míč od těl bránících hráčů odrazil k hostujícímu hráči Csicsó a ten prostřelil vše a míč skončil v síti. Vstřelená branka trochu probrala domácí hráče z letargie, ve 25. minutě poslal Dobrovolný centr do vápna, kam si zaběhl Mikyska a před brankářem sebral míč, přihrál jej Trnkovi P., který vystřelil a míč mířící do brány srazil obránce na rohový kop. Pak však domácí hráči přenechali střed hřiště soupeři, který však branku domácího Doležala nijak vážně neohrozil. Ve 37. minutě poslali domácí hráči dlouhý míč do vápna hostů, tam se hlavičkou prosadil Skryja M., srazil míč na Trnku Jana, který vystřelil levou nohou, střelu obránce vyrazil ke Skryjovi M., který netrefil odkrytou bránu a míč šel mimo tyče. Ke konci prvního poločasu hosté přitlačili domácí tým a dopracovali se i k několika rohovým kopům, když jeden z nich ve 42. minutě zahrávali, tak málem sami inkasovali, nechali na polovině hřiště osamoceného stopera a po špatně zahraném rohu si míč vzal Skryja M., utekl po pravé straně a naservíroval míč zcela volnému Nožičkovi, ten už měl před sebou jen brankáře, ale zakončení se mu vůbec nepovedlo a míč skončil nad brankou. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:1 pro domácí.

Domácí si výhru pohlídali

Do druhého poločasu udělal domácí trenér jednu změnu, ze hřiště šel Koch a do zálohy přišel Šula a ten měl i první šanci druhého poločasu, ve 47. minutě si narazil s Nožičkem a vystřelil, trefil pouze obránce a od něj míč skončil v náručí hostujícího brankáře. V 56. minutě se k sólu od poloviny hřiště vydal domácí Mikyska, sólo zakončil střelou mimo bránu. V 65. minutě poslal Šula přihrávku na pravou stranu Trnkovi P., který poslal střílený centr do vápna, obránce hostů míč odkopl k Šulovi a ten vystřelil, míč za pomocí teče stopera skončil v síti hostů. V 67. minutě utekl po pravé straně domácí Trnka P., poslal centr do vápna, kde našel Šulu a ten trefil pouze záda obránce a míč šel na roh. V 72. minutě to byl opět Trnka P., který utekl po pravé straně a odcentroval, tentokrát ve vápně našel svého bratra Trnku Jana a ten zkoušel zakončit technickou střelou, míč skončil nad bránou hostů. Hosté hrozili pouze ze standartních situací, jednu takovou měli v 75. minutě, zahráli přetažený trestný kop do vápna domácího týmu, tam nejvýše vyskočil hostující Janoušek a v jasné šanci poslal hlavičkou míč mimo odkrytou bránu. V 81. minutě málem zaskočil hostujícího brankáře Trnka Jan, z levé strany poslal míč do vápna, míč se snášel pod břevno a brankář jej konečky prstů vytáhl na rohový kop. Poslední slovo měli domácí, po pravé straně utekl Trnka P. (kdo také jiný) a poslal střílený centr před bránu na Trnku Z., který jej za přispění hostujícího hráče poslal do sítě a stanovil tak konečný stav utkání.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: Začali jsme výborně a ve třetí minutě vedli o dvě branky. Místo abychom přidali další, nechali jsme soupeře hrát a ten nás potrestal. Po trápení v koncovce jsme utkání rozhodli až ve druhém poločase.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Pažourek [-] , J. Dobrovolný [-] , D. Lehký [-] , Z. Skryja [-] - P. Trnka [-] , J. Koch [-] (46. V. Šula [-] ) , L. Nožička [-] , M. Mikyska [-] - J. Trnka [-] (86. V. Skryja [-] ) , M. Skryja [-] (82. Z. Trnka [-] ) -

FC Kralice n.Oslavou
A. Krčál [-] - P. Csicsó [-] , T. Peťa [-] , M. Peťa [-] , P. Hejtmánek [-] , D. Janoušek [-] , J. Chadim [-] , J. Kopeček [-] , M. Široký [-] , P. Němec [-] , V. Polák [-]

ŽK: 40. J. Dobrovolný - 44. V. Polák , 90. D. Janoušek .
Hráči zápasu: M. Mikyska , P. Trnka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KAŇKA Josef - KLEIN Dušan (N), MIKYSKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.