T. Man 29.
T. Man 76.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Smrku se radovali domácí


Branky


29. T. Man , 76. T. Man
0

Důležitou domácí výhru zaznamenali fotbalisté Smrku proti Radkovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili jen jednou

Od začátku zápasu měli domácí převahu, nedařilo se jim však v koncovce. Hosté se po ojedinělé chybě mohli dostat do vedení, ale domácí obraně se podařílo míč směřující do prázdné branky odkoupnout do bezpečí. První branku  tedy nakonec vstřelili domácí, po centru se prosadil Man.

Domácí si výhru pohlídali

Domácí hráči poté zahazovali jednu šanci za druhou, což pokračovalo i ve druhém poločase. Hosté se jen bránili, přesto po další chybě domácích mohli vyrovnat, ale střela mířila vedle. Naštěstí se domácím podařilo zvýšit vedení na 2:0, když se prosadil opět Man. Ten mohl dosáhnout i na hattrick, ale nedržel se pravidla, že faulovaný hráč nemá kopat penatlu a brankář mu ji chytil.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Smrk
Karel Horký: Od začátku zápasu jsme měli převahu, nedařilo s nám však v koncovce. Hosté se po naší ojedinělé chybě mohli dostat do vedení, ale naší obraně se podařilo míč směřující do prázdné branky odkopnout do bezpečí. První branku jsme tedy nakonec vstřelili my, po centru se prosadil Man. Poté naši hráči zahazovali jednu šanci za druhou, což pokračovalo i ve druhém poločase. Hosté se jen bránili, přesto po naší další chybě mohli vyrovnat, ale střela mířila vedle. Naštěstí se nám podařilo zvýšit vedení na 2:0, když se prosadil opět Man. Ten mohl dosáhnout i na hattrick, ale nedržel se pravidla, že faulovaný hráč nemá kopat penaltu a brankář mu ji chytil. Se třemi body jsme spokojeni, ale zápas jsme měli rozhodnut mnohem dříve.




Sestavy


TJ FC Smrk
D. Klištinec [-] - M. Havlík [-] , F. Wortner [-] , T. Polovčík [-] , V. Jaskula [-] (78. K. Ondrák [-] ) - M. Pitor [-] , Š. Hort [-] (32. L. Slavík [-] ) , T. Man [-] , O. Maláč [-] - O. Suk [-] , T. Kratochvíl [-] -

SK Radkovice
M. Kašparides [-] - V. Zahradník [-] , L. Pekárek [-] , J. Nemeškal [-] , R. Žák [-] , L. Kočí [-] , J. Bruzl [-] , L. Štolz [-] (46. M. Konfršt [-] ) , Z. Nykrmajer [-] , V. Štolz [-] , R. Odstrčil [-]

ŽK: 48. T. Polovčík - 65. V. Štolz , 70. M. Kašparides .
Hráči zápasu: T. Man - V. Štolz .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: RYGL Antonín - MUSIL Antonín (N), DOBROVOLNÝ Raimund (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.