M. Ludvík 17.
J. Sirota 84. (p.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč konečně zabrala


Branky


17. M. Ludvík , 84. J. Sirota (p.) - 33. Š. Dvořák
0

První výhry v novém ročníku se dočkali fotbalisté Valče proti Koněšínu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba tými vstřelily po jedné brance

Domácí již potřebovali zvítězit a protrhnout střeleckou smůlu a tak na hosty z Koněšína vyrukovali se třemi útočníky. Hosté však poctivě bránili v osmi lidech a pro Valeč tak bylo těžké dostat se do nějaké šance. K dispozici měla spoustu standardních situací, gólovou se stala ta ze 17. minuty, kdy spíše centr než střelu Siroty gólman hostí vyrazil před sebe, kde čekal pohotový Martin Ludvík - 1:0. Další gól mohl přidat opět stejný hráč, ale již překonaného brankáře hostů zaskočil na brankové čáře kapitán Zahradníček. Pro domácí přišel trest, hrubou chybu domácího stopera potrestal hostující Dvořák - 1:1.

Domácí rozhodli v závěru z penalty

Druhý poločas probíhal podobně jako první. Konešín pozorně bránil a spoléhal na brejky, ze kterých několikrát nebezpečně zahrozil. Jednou z přímého kopu orazítkoval tyčku hostující obránce Karásek. Valeč se nemohla dostat do pořádné šance a s gólem, který by ji zajistil vedení, si dala pořádně na čas. Až v 84. přišel dlouhý míč od Procházky na Jana Ludvíka, který se řítil na branku hostí a byl podťat jedním z obránců. Nařízenou penaltu s ledovým klidem proměnil Jan Sirota - 2 :1. Ze závěrečného náporu již Koněšín vyrovnávací branku nevytěžil.



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Těžký zápas, který nás stál spoustu sil. Hosté nepřijeli moc hrát fotbal, zaměřili se především na defenzivu. Pro nás hrozně důležité tři body.




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - O. Kopuletý [-] , J. Pokorný [-] , P. Chládek [-] - D. Procházka [-] (87. M. Kopuletý [-] ) , J. Sirota [-] , D. Cabejšek [-] , F. Macek [-] - J. Ludvík [-] , M. Ludvík [-] , J. Brabec [-] (89. O. Molák [-] )

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - J. Pospíšil [-] (46. R. Badura [-] ) , Š. Dvořák [-] (81. D. Pokorný [-] ) , L. Konečný [-] (68. Z. Řezáč [-] ) , D. Dvořák [-] (46. M. Ševčík [-] ) , M. Svoboda [-] , T. Konečný [-] , M. Loukota [-] , M. Pokorný [-] , P. Zahradníček [-] , L. Karásek [-]

ŽK: 72. J. Pokorný - 42. J. Pospíšil , 63. T. Konečný .
Hráči zápasu: Z. Macek - Š. Dvořák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA Libor - KÁRNÍK Jiří (N), DUFEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.