Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno slaví první výhru


Branky


0

Fotbalisté Mohelna zvládli lépe přestřelku s rapotickou rezervou, připsali si první výhru a odpoutali se ode dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Minulý účastník Okresního přeboru Mohelno se po čtyřech odehraných zápasech dostal na poslední místo tabulky. Rapotice B naopak zatím okupují horní část tabulky a i v Mohelnu chtěly nějaký ten bod vybojovat. A domácím začal zápas vycházet. V 11. minutě otevřel utkání hojné na góly Richard Ostrý -1:0. Ke třem bodům nasměroval domácí celek ve 28. minutě Tomáš Jeřábek -2:0. Hosté však nic nezabalili a ve 30. minutě snížil na 2:1 Radim Strašák. A ve 34. minutě pak vyrovnal na 2:2 rapotický kanonýr Milan Laš.

 

Domácí urvali první výhru

Po změně stran se pokusili domácí o další trhák, když otevřel opět skóre poločasu Richard Ostrý a bylo to 3:2. Také druhou trefu v zápase si připsal v 61. minutě Tomáš Jeřábek a bylo to opět o dvě branky -4:2. Domácí však tentokrát nepolevili a v 76. minutě poslal domácí do rozhodujícího trháku František Staněk -5:2. Hostům se už podařilo jen upravit výsledek kosmeticky střídajícím Alešem Chatrným v 80. minutě.



Sestavy


TJ Mohelno
J. Světlík [-] - T. Jeřábek [-] (76. P. Šanda [-] ) , R. Ostrý [-] , M. Foretník [-] , T. Vostal [-] (46. A. Mohelský [-] ) , L. Drápela [-] , F. Staněk [-] , M. Kopeček [-] , M. Dvořák [-] , V. Ležák [-] , M. Kerndl [-]

FC Rapotice B
T. Laš [-] - R. Strašák [-] , M. Dobeš [-] , J. Tesař [-] , R. Zezula [-] , P. Císař [-] , J. Konečný [-] , P. Kopuletý [-] (53. A. Chatrný [-] ) , M. Laš [-] , D. Slaný [-] , J. Dvořáček [-]

ŽK: 14. F. Staněk , 62. M. Foretník , 68. R. Ostrý - 36. J. Dvořáček . ČK: 74. J. Konečný .
Hráči zápasu: R. Ostrý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BURIAN Vít - KERNDL Antonín (N), HORKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.