Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč doma dokázala vyzrát na Třebenice


Branky


0

Poslední Valeč se výhrou nad Třebenicemi zbavila poslední příčky tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Pro domácí důležité utkání. Pouťový zápas, ještě ke všemu s největším rivalem ze sousední vesnice Třebenic. Hostům chyběl brankář a tak do branky musel nastoupit veterán Bárta. Utkání se odehrávalo před slušnou diváckou kulisou, ale utkání začala obě mužstva s nepříliš velkým nasazením. Již ve 4. minutě však na branku vypustil nechytatelnou ránu Martin Ludvík zpoza vápna - 1:0. Utkání začalo postupně nabírat na obrátkách a na těžkém terénu byl k vidění poměrně slušný fotbal. První poločas tvořila zejména Valeč a hosté se dostávali do šancí jen sporadicky. Druhá branka přišla po pěkné souhře domácích ve 30. minutě a přetaženém centru na Martina Ludvíka, který hlavičkou vrátil míč na Františka Macka (v zápise chybně uvedený Michal Chytka), který svou slabší levou nohou uklidil míč za bezmocného Bártu - 2:0. Víc zajímavého již první poločas nenabídl.

Oba celky vstřelili po dvou gólech

Do druhého poločasu nastoupili domácí bez nasazení, které je zdobilo první poločas a spíše bránili výsledek a hosté byli více na míči. Třebenice však ne a ne dostat se do nějaké pořádné akce. A tak trestali domácí, po brejkové situaci vystřelil po zemi jedovku Brabec a vyražený míč doběhl Martin Ludvík - 3:0. Tři minuty na to, v 75. minutě přidal jistotu výhry domácí Brabec, když přeloboval vyběhnutého brankáře hostů - 4:0. Valeč pak zbytečně inkasovala a překazila "nulu" gólmanu Mackovi. Nejprve ho pěknou střelou z dálky překonal Jiří Bárta - 4:1 a pak si udělal z domácích hráčů kuželky Jiří Čtvrtníček - 4:2. Na víc už se však hosté nezmohli. Valeč ovládla derby potřetí v řadě a odlepila se z posledního místa tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Rychlý gól nám přidal na důvěře a celý první poločas jsme byli směrem dopředu nebezpečnější než hosté. Druhý poločas jsme se podle mě zbytečně zatáhli a přestali hrát, na míči jsme nechali hrát hosty. Naštěstí jsme přidali pojišťující branky a pohlídali jsme si to. Dnes jsme si výhru zasloužili.




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - O. Kopuletý [-] , M. Kárník [-] , M. Chytka [-] - D. Procházka [-] (65. P. Chládek [-] ) , J. Sirota [-] , D. Cabejšek [-] , F. Macek [-] (81. M. Kopuletý [-] ) - J. Brabec [-] , M. Ludvík [-] (84. V. Chládek [-] ) , J. Ludvík [-]

Horácký klub Třebenice
J. Bárta [-] - R. Kunce [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] (53. L. Buchal [-] ) , J. Jaroš [-] , M. Filipec [-] (46. J. Čtvrtníček [-] ) , M. Ondráček [-] , V. Fiala [-] (77. M. Ondráček [-] ) , L. Hnízdil [-] , P. Vrbka [-]

ŽK: 11. M. Ludvík , 48. J. Ludvík , 54. F. Macek - 67. M. Ondráček , 88. R. Kunce .
Hráči zápasu: M. Chytka , M. Ludvík - J. Bárta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - BURIAN Vít, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.