Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 10:15

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov B nedal Dukovanům B šanci


Branky


0

I díky třem gólům Milana Holubáře porazil v souboji rezervních týmů Budišov - Nárameč B Dukovany jasně 6:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili hned třikrát

Domácí začali svižně. Než se hosté z Dukovan rozkoukali, už prohrávali 1:0. To když po levé straně utekl domácí Jura, nahrál pod sebe na neobsazeného Holubáře a ten i s trochou štěstí dal gól. To domácí ještě víc nakoplo a zavřeli hosty na vlastní půlce hřiště. Druhý gól střelil opět Holubář tentokrát z penalty. Penaltu rozhodčí nařídil po faulu na domácího útočníka Valu. Dukovany se dostaly do jediné šance. Domácí brankář nastřelil svého spoluhráče a míč se odrazil před prázdnou bránu, tam stál hostující útočník. Ovšem k překvapení všech netrefil bránu. V okamžiku kdy už to vypadalo, že se půjde do kabin za stavu 2:0 pro domácí, tak domácí Čech vystihl špatnou rozehrávku obránců. Řítil se sám na hostujícího brankáře a v poklidu ho prostřelil.

Domácí přidali další tři góly

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, ale žádnou šanci si nevypracovali. A tak udeřilo na druhé straně. Nejprve se z trestného kopu prosadil Kazda. Za nedlouho poté vstřelil svůj druhý gól v zápase Čech. A nakonec se podařilo završit hattrick Holubářovi, který přehodil vyběhnutého gólmana hostů.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
M. Klíma [-] - M. Pavlíček [-] , O. Kazda [-] , Š. Mareček [-] (81. M. Mezlík [-] ) , L. Vala [-] , T. Molnár [-] , L. Jura [-] , D. Pavlíček [-] , P. Karas [-] , D. Čech [-] , M. Holubář [-]

SFK Dukovany 2001 B
P. Pislcajt [-] - J. Gazdík [-] , D. Denemarek [-] , M. Křišťál [-] , P. Jílek [-] - L. Pelán [-] , S. Procházka [-] , K. Krys [-] (65. V. Soukup [-] ) , Z. Hrubeš [-] - I. Láníček [-] , F. Smysitel [-] (75. T. Kilián [-] ) -

ŽK: 40. P. Karas , 53. L. Vala - 18. L. Pelán , 52. M. Křišťál .
Hráči zápasu: O. Kazda , M. Holubář .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - HOLÝ Petr, MEZLÍK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.