3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč doma nezaváhala


Branky


0

Domácí Valeč podle předpokladů splnila roli favorita a vyhrála nad posledními Kralicemi 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v závěru půle vyrovnali

Utkání dvou týmů, kterým příliš nevyšel vstup do soutěže začalo dle očekávání. Domácí se hnali dopředu a hosté se bránili a pouze odkopávali míče daleko od své branky. První razantnější střelu vyslal na branku z 25 metrů již v 7. minutě domácí Jan Brabec a míč za pomoci teče kralického obránce skončil pod břevnem hostující svatyně - 1:0. Jakoby to domácí ukolébalo, nadále sice byli lepším týmem, ale v zakončení jim chyběl důraz a někdy i štěstí. Hosté když už se dostali přes půlku, tak akce většinou končila střelou z velké vzdálenosti nebo nepřesností. To ale neplatilo minutu před koncem poločasu, když se mezi obránci uvolnil hostující Široký, míč zkušeně zpracoval a dopravil za domácího Macka - 1:1. 

Domácí se prosadili hned dvakrát

Domácí v první půli dostali lekci z produktivity a hned v první minutě druhého poločasu měli možnost nápravy, ale domácí František Macek na malém vápně nepochopitelně volil místo střely přihrávku, kterou však jeho spoluhráč nečekal. Gól tak padl až po nedorozumění mezi hostujícím stoperem a brankářem, kterého využil opět Jan Brabec a vrátil vedení domácím -2:1. Dopředu se více začali tlačit také hosté ale do pořádné šance se nedostali. Na rozdíl dvou branek a uklidňující branku vstřelil hlavou do odkryté branky sporadicky hlavičkující střídající Michal Kopuletý - 3:1. Domácí tak i po nepříliš přesvědčivém výkonu dotáhli utkání do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Soupeře jsme dnes přehráli herně, ale opět jsme neproměnili několik šancí a zbytečně se trápili, místo abychom o poločase vedli 3:0.




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - O. Kopuletý [-] (84. P. Burian [-] ) , M. Kárník [-] , M. Chytka [-] , P. Chládek [-] (46. M. Ludvík [-] ) - D. Procházka [-] (63. O. Molák [-] ) , J. Sirota [-] , D. Cabejšek [-] (72. M. Kopuletý [-] ) , F. Macek [-] (60. M. Dufek [-] ) - J. Ludvík [-] , J. Brabec [-]

FC Kralice n.Oslavou
A. Krčál [-] - V. Polák [-] , P. Hejtmánek [-] (43. T. Peťa [-] ) , P. Csicsó [-] , A. Kabátek [-] , J. Chadim [-] , J. Kopeček [-] (75. E. Dračka [-] ) , M. Široký [-] , J. Kříž [-] , P. Němec [-] , T. Chadim [-]

ŽK: 38. P. Němec , 68. T. Peťa , 89. M. Široký .
Hráči zápasu: Z. Macek - M. Široký .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - KÁRNÍK Jiří (N), ZIGMUND Vítězslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.