Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralice nestačily na Třebenice


Branky


0

Poslední tým z Kralic nestačil na Třebenice, které napravily zaváhání z minulého kola proti Mohelnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili hned dvakrát

Začátek utkání se nesl ve vyrovnané hře obou týmů. Ty předvedli několik náznaků gólových šancí. První vstřelenou branku si připsali ve 12.min hosté, když po centru z pravé strany a střele z první míč od břevna skončil v bráně domácích. Ve 23.min pak hosté využili rychlý protiútok a i se štěstím prostřelili domácího golmana. Po této brance převzali hosté na hřišti jednoznačně iniciativu, vypracovali si hned několik velkých brankových příležitostí, avšak nevyužili žádnou. Domácí se pak snažili využívat rychlé protiútoky, ty ale končili pouze náznaky a hostující obrana je dokázala narušovat.

Hosté si výhru pohlídali

Druhý poločas se nesl v duchu konce prvního. V 52.min hosté zahrávali trestný kop z rohu šestnáctky, domácím se odkop moc nepovedl, hosté střelou z velkého vápna olízli pouze horní tyč domácí branky. O tři minuty později pak po trestném kopu, z téhož místa jako předešlí, hosté hlavičkou těsně minuli pravou tyč domácí branky. V 89.min pak na hřišti došlo k menší výměně názorů mezi jedním hráčem domácích a hostí, následkem toho oba aktéři putovali předčasně do kabin. V 90.min ještě hosté po sólovém úniku zakončili do prázdné branky domácích a stanovili tak konečné skóre na 0:3.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí: Naše hra dopředu byla bezzubá a obrana pak pod tlakem dělala chyby. Soupeř si lepší sehraností tři body zasloužil.




Sestavy


FC Kralice n.Oslavou
A. Krčál [-] - A. Kabátek [-] , D. Tomek [-] , P. Csicsó [-] (62. V. Zigmund [-] ) , M. Peťa [-] , J. Chadim [-] , M. Široký [-] , J. Kříž [-] , P. Němec [-] , V. Polák [-] , T. Chadim [-]

Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - R. Kunce [-] , J. Čtvrtníček [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] (62. L. Buchal [-] ) , T. Ondráček [-] (46. M. Konfršt [-] ) , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , P. Vrbka [-] , M. Ondráček [-] , M. Filipec [-]

ČK: 88. T. Chadim - 88. L. Buchal .
Hráči zápasu: T. Chadim - P. Vrbka .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - NEKUDA Michal (N), FIALA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.