1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč si veze z Dukovan B porážku


Branky


0

Rezerva Dukovan nepoznala hořkost porážky ani ve svém čtvrtém domácím zápase, když porazila jedinou brankou Valeč 1:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali jediný gól

Hráči Dukovan i Valče sehráli v nedělním odpoledni vyrovnaný zápas. V prvním poločase bylo na obou stranách plno nepřesností a brankových příležitostí bylo poskromnu. Ujala se pouze jediná střela na straně domácích, když se z poza šestnáctky opřel do míče Smysitel a stanovil tak polocasove skóre 1:0 pro domácí.

Ve druhé půli již branka nepadla

Na začátku druhé půle oživily Dukovany hru dvojitým střídáním, když na hrací plochu přišel Prokeš a Fojtášek. První jmenovaný našel ve 46. minutě centrem z levé strany přesně nohu Fojtáška, ale ten tváří v tvář nepřekonal brankáře hostí. Hosté z Valče si vytvořili také jednu šanci z kraje druhe půle, když centr ze strany zamířil přímo do brány, ale golman Pelán i s přispěním břevna míč vytěsnil nad břevno. Hra byla vyrovnaná až do konce zápasu, další branku již diváci neviděli a tak rozhodčí Rygl ukončil zápas za konečného stavu 1:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu



SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Pro oko diváka nepříliš zábavný zápas plný nepřesností na obou stranách s absencí nějakých větších gólových šanci. Soupeř šťastně skóroval, my bohužel ne.



Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
V. Pelán [-] - M. Němec [-] , L. Traxler [-] , P. Jílek [-] , J. Gazdík [-] - F. Smysitel [-] (74. T. Kilián [-] ) , L. Pelán [-] (53. S. Procházka [-] ) , Z. Hrubeš [-] , O. Horák [-] (71. M. Křišťál [-] ) - I. Láníček [-] (46. Z. Prokeš [-] ) , V. Soukup [-] (46. M. Fojtášek [-] ) -

SK Valeč
Z. Macek [-] - O. Kopuletý [-] , M. Kárník [-] , M. Chytka [-] , P. Chládek [-] (70. J. Kremláček [-] ) - D. Procházka [-] (30. M. Kopuletý [-] ) , J. Sirota [-] (77. J. Pokorný [-] ) , D. Cabejšek [-] , F. Macek [-] - J. Ludvík [-] (82. O. Molák [-] ) , J. Brabec [-] (57. M. Dufek [-] ) -

ŽK: 52. L. Pelán - 32. P. Chládek , 69. J. Ludvík .
Hráči zápasu: V. Pelán - D. Cabejšek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RYGL Antonín - SOUKUP Radek (N), VESELÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.