2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice začaly výhrou


Branky


0

Fotbalisté Myslibořic potvrdili roli favorita a zvítězili nad Šebkovicemi B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Po nevydařené přípravě, ve které Myslibořice nepoznaly chuť vítězství, přivítaly na svém trávníku rezervu Šebkovic. Myslibořice držely míč na kopačkách a tlačily se dopředu. Tutovku Miroslava Ludvíka z prostoru penaltového puntíku neskutečně vychytal Jakub Kuba. Brankář hostí se blýskl i při pokusu Bohumila Mencáka a stejně úspěšný byl i proti samostatnému nájezdu Miloše Mezlíka a hlavně proti bezprostřední hlavičce Michala Šoustala. Takže hostující brankář držel naděje na bodový zisk hostů v tomto zápase. Směrem dopředu už to bylo od hostů horší, ti hrozili pouze ze standartních situací, střelci Šebkovic však hlavičkovali většinou mimo branku Radka Vodičky. Když nedokázali domácí proměnit ani jednu z minimálně třech velice dobrých šancí, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

Domácí dvakrát udeřili

Druhý poločas začali lépe hosty, chybělo málo a do vedení mohli jít Šebkovice, proti byl pohotovým zákrokem Radek Vodička, který se nenechal zahanbit sokem z druhé svatyně. Po úvodním tlaku se přece jen domácí dostali do kýženého vedení. Odražený míč si našel Miloš Mezlík a napodruhé poslal míč přes Jakuba Kuby do branky a domácí se mohli radovat z jednobrankového vedení, které mohl navýšit Bohumil Mencák, ale hlavičkoval pouze do břevna a dorážku vykopával z brankové čáry obránce. Bohumil Mencák měl další dobré šance, ale neměl v tomhle zápase dobrou mušku. Jak se blížil konec zápasu, tak tím více vrhali hosté všechny síly dopředu a dlouhými nakopávanými míči se snažili dostat domácí pod tlak. Tento tlak však oslabil zbytečným druhým napomenutím v zápase Matěj Uhlíř, který musel předčasně do sprch. Obrana Myslibořic fungovala na jedničku a pomohla Radkovi Vodičkovi udržet první nulu v sezóně. Pojistku tří bodů přidal 5 minut před koncem hrající trenér Lukáš Svoboda, který mazácky podél těla vybíhajího brankáře upravil skóre na konečných 2:0



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Po nepovedené přípravě jsme se potřebovali, chytnou a skočit zpět na vítěznou vlnu. Doufám, že se nám to povedlo a potvrdíme to v Čáslavicích. Hra byla dobrá, dařilo se nám kombinovat a útočit, akorát musíme více proměňovat své šance. Každý zápas jich totiž nemusíme mít tolik, jako v tomto zápase a pak by nás to mohlo hodně mrzet.




Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - T. Kratochvíl [-] , L. Macháček [-] , P. Vejvoda [-] , M. Čapoun [-] - S. Marek [-] , D. Šoustal [-] (87. T. Palát [-] ) , M. Šoustal [-] , M. Ludvík [-] (81. D. Kunčík [-] ) - B. Mencák [-] , M. Mezlík [-] (79. L. Svoboda [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
J. Kuba [-] - J. Fejta [-] , Z. Eberl [-] , J. Holčapek [-] , P. Durda [-] , T. Kotačka [-] , M. Roupec [-] (87. P. Konvalinka [-] ) , M. Uhlíř [-] , J. Svoboda [-] (67. J. Pitour [-] ) , J. Němec [-] (75. L. Ryvola [-] ) , P. Tržil [-]

ŽK: 28. M. Čapoun - 17. J. Svoboda , 55. M. Uhlíř . ČK: 76. M. Uhlíř .
Hráči zápasu: T. Kratochvíl - J. Kuba .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - VRZÁČEK Josef (N), KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.