Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B domácí zápas zvládly


Branky


10. J. Pitour , 15. M. Hobza , 20. J. Pitour , 65. T. Kotačka , 87. M. Hobza - 29. P. Vaněk , 38. M. Molák
0

Fotbalisté Šebkovic B si připsali domácí výhru a posunuli se do horních pater tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté stáhli třígólový náskok domácích

Rezerva Šebkovic si nemohla přát lepší start do zápasu proti rezervě Přibyslavic. Už ve 4. minutě se prosadil Jan Pitour, kterého vyslal krásným pasem R. Svoboda. Po čtvrt hodině hry to bylo už 2:0, když po rychlé akci vymetl růžek hostující branky M. Hobza. Chvíli na to utekl po levé straně J. Holčapek a přesným centrem našel Jan Pitoura. 3:0! Poté domácí aktivita opadla a hostům se podařilo díky dvěma standartním situacím utkání zdramatizovat, a tak se šlo do šaten za stavu 3:2.

 

Domácí přidali další dvě branky

Aktivita obou týmů v druhém poločase opadla a v první čtvrthodině druhého poločasu se byl k vidění fotbal plný nepřesnosntí a nebyly k vidění ani jakékoliv gólové šance. Klid na kopačky domácích tak přinesl až T. Kotačka, který se nádherně uvolnil na pravém křídle navedl si míč do středu hřiště a po robbenovsku zakončil na zadní tyč. 4:2! Po této brance se domácí uklidnili a začali hosty opět přehrávat. Poslední branku přidal velice aktivní M. Hobza.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Kuba [-] - P. Hrůza [-] , M. Hobza [-] , T. Kotačka [-] (82. V. Němec [-] ) , J. Pitour [-] (89. L. Ryvola [-] ) , P. Konvalinka [-] , S. Zikmund [-] (68. M. Uhlíř [-] ) , D. Kašpárek [-] , J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] (65. Z. Eberl [-] ) , R. Svoboda [-]

TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - M. Čejka [-] , J. Pojer [-] , F. Holub [-] , V. Carda [-] - T. Čermák [-] (68. D. Ježek [-] ) , J. Štveráček [-] , M. Molák [-] (73. R. Kučera [-] ) , T. Kuthan [-] (34. J. Packa [-] ) - J. Štveráček [-] , P. Vaněk [-] (68. T. Packa [-] )

ŽK: 83. M. Hobza - 47. T. Čermák , 89. J. Pojer .
Hráči zápasu: M. Hobza - M. Molák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: JÁN Jiří - KOŘÍNEK Miroslav (N), SUCHÁNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.