5:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice nadále vítězí


Branky


8. B. Mencák , 23. M. Mezlík , 37. M. Ludvík , 73. M. Čapoun (p.) , 88. M. Šoustal - 2. L. Diviš
0

Další výhru si připsali fotbalisté Myslibořic, přesto jim nadále patří druhá příčka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lepší o dvě branky

Ve druhém domácím utkání hostily Myslibořice rezervu Koutů. Domácí publikum schladil už ve 2. minutě hostující Lukáš Diviš, který střelou za vápnem vymetl šibenici Vodičkovi branky. Domácí hráče to však nijak nevykolejilo a pěknou akci po ose Šoustal  - Mezlík - Mencák, zakončoval samostatný nájezd poslední jmenovaný a srovnal skóre zápasu na 1:1. Ve 23. minutě to byl opět Bohumil Mencák, který  přehazoval hodně vyběhnutého brankáře Koutů Ondřeje Veselého, míč mířil do opuštěné brány, těsně před čárou ho ještě stihl z vypětí všech sil vytlačit jeden hostující obránce, jenže přímo na dobíhajícího Miloše Mezlíka, který otočil skóre zápasu. Ve 37. minutě si za obranu zaběhl Miroslav Ludvík a před brankou si počínal mazácky a podél brankáře zvýšil na 3:1 pro Myslibořice. Skóre mohl navýšit aktivní Bohumil Mencák, ale jeho lob skončil pouze na břevně a tak se šlo do kabin za stavu 3:1.

Domácí přidali další dvě branky

Druhý poločas hráli po větru Kouty, ale šance jim vítr nepřivál. V 70. minutě byl v pokutovém území faulován Miloš Mezlík a rozhodčí Sárkány nařídil pokutový kop, kterého se ujal Martin Čapoun a bezpečně proměnil. Za stavu 4:1 už hosté zcela otevřeli obranu a nabízel se prostor pro rychlé brejky Myslibořic, ty však hasil brankář Veselý, který zneškodnil minimálně dva samostatné nájezdy. Konečnou tečku zápasu dal Michal Šoustal, kterému před prázdnou branku předložil míč stoper na výletě Lubomír Macháček. Myslibořice tak i po 4. zápase neztratily ani bod a v dalším kole zajíždějí do Radotic, který je na tom úplně stejně, takže o šlágr kola je postaráno.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Po pátečním zápase se Sigmou Olomouc, jsme se předvedli na domácím hřišti. Jsem rád, že nás první inkasovaný gól nijak nerozházel a v klidu jsme si došli pro tři body v tomto zápase. Daří se nám kombinace i střílet branky, zápas mohl klidně skončit i vyšším rozdílem, ale věřím, že jsme si nějaké schovali na příští týden do Radotic.




Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - P. Vejvoda [-] , M. Čapoun [-] , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] - M. Pevný [-] (46. V. Mrňa [-] ) , S. Marek [-] , M. Šoustal [-] , M. Ludvík [-] (60. D. Kunčík [-] ) - M. Mezlík [-] , B. Mencák [-] (80. L. Svoboda [-] )

SK Kouty B
O. Veselý [-] - L. Diviš [-] , P. Dočekal [-] (77. F. Neuman [-] ) , R. Veselý [-] , A. Dočekal [-] , T. Štveráček [-] , Z. Doležal [-] , T. Riedl [-] , R. Komínek [-] , L. Paiskr [-] , S. Čech [-]

ŽK: 84. L. Macháček - 72. R. Komínek .
Hráči zápasu: M. Šoustal - R. Komínek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - PALÁT Milan (N), VRZÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.